ΤΟΠΙΚΑ

30 εκατ. ευρώ διεκδικεί ο Αχ. Μπέος από Super League, UEFA, ΕΠΟ

30-εκατ-ευρώ-διεκδικεί-ο-αχ-μπέος-από-super-league-uefa-650878

Καταθέτει αγωγές μετά την οριστική και πλήρη αθώωσή του για το Koriopolis

Ποσό άνω των 30 εκατ. ευρώ θα διεκδικήσει ο δήμαρχος Βόλου, από UEFA, ΕΠΟ και Super League, ως αποζημίωση για την εξόντωση του Ολυμπιακού Βόλου όπως ανακοίνωσε σήμερα στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε και όπως είπε πάνω από το 50% των χρημάτων αυτών θα διατεθούν σε ιδρύματα της πόλης και ανθρώπους που ζουν σε συνθήκες οικονομικής εξαθλίωσης επί σειρά ετών.

Ο Αχιλλέας Μπέος θα καταθέσει αγωγές εναντίον της UEFA, της ΕΠΟ και της Super League μετά την οριστική αθώωσή του και για τις πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορίες στο πλαίσιο της υπόθεσης Koriopolis.

«Η πατρίδα μου δεν μου φταίει αν βρέθηκε μία συμμορία επίορκων δικαστών και εισαγγελέων. Ως εκ τούτου δεν πρόκειται να διεκδικήσω ούτε ευρώ αν και το δικαιούμαι. Όμως έχω ήδη δώσει εντολή σε δικηγόρους μου στην Ελλάδα και στην Ελβετία να κυνηγήσουν έως τέλους την UEFA, την αμαρτωλή ΕΠΟ και την παρωδία Super League, που με απόφαση στις 5:30 τα ξημερώματα αποφάσισαν να εξοντώσουν τη μεγαλύτερη επαρχιακή ομάδα που είχε μπροστά της πορεία να διεκδικήσει πολλά, παρόλο που όταν προφυλακίστηκα ζήτησα να μην πειράξουν τον Ολυμπιακό Βόλου και ανέλαβα όλη την ευθύνη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπέος.

«Η ιστορία ξεκίνησε από μια ανώνυμη στημένη καταγγελία στην οποία στην αρχή δεν υπήρχε το όνομά μου. Στη συνέχεια μπήκανε στη μέση συμφέροντα επιχειρηματικά και πολιτικά. Οι Ν. Πατέρας, Αλ. Κούγιας και Κυρ. Θωμαΐδης είναι οι πρωταγωνιστές της πολιτικής μου δίωξης», κατήγγειλε ο κ. Μπέος. «Χρησιμοποίησαν αθέμιτα μέσα και βρήκαν την αντιεισαγγελέα Πόπη Παπανδρέου για να κάνει τη δουλειά τους. Μία δικαστική λειτουργό που για να κάνει καριέρα δεν δίστασε να στείλει έναν αθώο στη φυλακή χωρίς στοιχεία και αποδείξεις. Δημιούργησε μια κατάπτυστη δικογραφία- ντροπή για την ελληνική Δικαιοσύνη, χωρίς να ξέρω το γιατί», συνέχισε.

«Μέσα από τις φυλακές αποκάλεσα τον τότε πρωθυπουργό χασικλή. Το βλαμμένο τον Γιωργάκη Παπανδρέου, που πρέπει να αλλάξει όνομα γιατί ντροπιάζει την οικογένειά του», είπε με σκληρό ύφος.

Τα βέλη του έστρεψε και εναντίον του δικηγόρου Αλ. Κούγια, τον οποίο προκάλεσε να βγει να πει γιατί φοβήθηκε και κατέθεσε για το Koriopolis με φόβο όπως ισχυρίστηκε προ δεκαπενθημέρου.

Με σκληρές εκφράσεις αναφέρθηκε και στον Ν. Πατέρα αλλά και στον δημοσιογράφο Ν. Πρεντετέρη, ο οποίος «διέκοψε την εκπομπή του για να μεταφέρει ένα ευχάριστο νέο: την προφυλάκισή μου χωρίς να έχω δικαστεί.

Από το κάδρο των υπευθύνων, δεν εξαίρεσε και τοπικούς Βουλευτές. Απηύθυνε δριμύ κατηγορώ απέναντι στους τότε Βουλευτές, Ροδούλα Ζήση και Κ. Καρτάλη οι οποίοι δεν στήριξαν όπως ανέφεραν την ομάδα και μέσω αυτής την ίδια την πόλη. «Τι είστε μαριονέτες του κάθε Παπανδρέου και του συστήματος;», τόνισε αφήνοντας αιχμές και για τους σημερινούς κυβερνητικούς Βουλευτές για τη στάση τους στο Μακεδονικό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου