ΤΟΠΙΚΑ

Στους Μύλους Λούλη μαθητές του ΕΠΑΛ Αγριάς

στους-μύλους-λούλη-μαθητές-του-επαλ-αγ-650408

Μαθητές του ΕΠΑΛ Αγριάς των τομέων Οικονομίας – Διοίκησης και Γεωπονίας επισκέφθηκαν την επιχείρηση «ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε» στην Σούρπη στο πλαίσιο διδακτικής επίσκεψης που προετοίμασαν οι καθηγητές Κλεοπάτρα Βουζαρά, Ελένη Μαλαχιά, Σουλτάνα Κοντού, Ευαγγελία Καραλή.

Πριν από την επίσκεψη οι μαθητές ενημερώθηκαν από τους καθηγητές και το διαδίκτυο για τη λειτουργία του εργοστασίου. Δημιούργησαν στο σχολείο ερωτηματολόγιο, κολλάζ, αφίσες και ποιήματα. Επίσης παρασκεύασαν κουλουράκια στο εργαστήριο του σχολείου, με τη χρήση αλεύρων Λούλη, τα οποία συσκεύασαν σε ατομικές συσκευασίες για κάθε εργαζόμενο της επιχείρησης. Τα δημιουργήματα παρέλαβε ο διευθυντής παραγωγής της Επιχείρησης κ. Κοζανίτης.

Ο κ. Κοζανίτης μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με οπτικοακουστικό υλικό παρουσίασε την ιστορία της επιχείρησης, συνομίλησε με τους μαθητές και απάντησε σε ερωτήματά τους.
Στη συνέχεια έγινε ξενάγηση σε τμήματα του εργοστασίου.

Οι μαθητές και οι καθηγητές ήρθαν σε επαφή με μια υπερσύγχρονη μονάδα, άρτια εξοπλισμένη τεχνολογικά, από τις σπουδαιότερες στην Ευρώπη.

Η επίσκεψη αυτή αποτέλεσε για παιδιά και καθηγητές μια μοναδική εμπειρία, στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων των επαγγελματικών λυκείων στις οποίες το σχολείο μας έχει μεγάλη συμμετοχή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου