ΤΟΠΙΚΑ

Βολιώτικες επιτυχίες στο παγκόσμιο κωπηλασίας

βολιώτικες-επιτυχίες-στο-παγκόσμιο-κ-851206

Τα δόντια τους έδειξαν την Πέμπτη, με το “καλημέρα”, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας κάτω των 23 που διεξάγεται Στράθκλάιτ της Σκοτίας τα ελληνικά και βολιώτικα κουπιά, γεγονός που τους δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουν τουλάχιστον δύο μετάλλια.

Την καλύτερη εμφάνιση έκανε η κωπηλάτρια της Ηγουμενίτσας,Αλεξάνδρα Τσιάβου στο σκίφ ελαφρών βαρών.
Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε και η τετράκωπος άνευ των αγοριών, που με το Βολιώτη Αποστόλη Κουρκούμπα και τους Γκουντούλα Απόστολο-Γκουντούλα Νίκο -Τσουρτσούλα Ευάγγελο ήταν πρώτοι στην σειρά τους και προκρίθηκαν στην 12άδα, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά που τους ήθελαν να διεκδικούν και φέτος μια θέση στον τελικό του αγωνίσματος.
Την 3η θέση στο διπλό σκίφ ελ. βαρών κατέλαβαν οι Πασχαλίνα Καραμυτηλιού και Χριστίνα Γιαζιτζίδου και στην 4η του σκιφ των αγοριών ο Βολιώτης Ανδρέας Τιλελής. Και τα δυο τελευταία πληρώματα θα λάβουν μέρος στους σημερινούς επαναληπτικούς των αγωνισμάτων τους.

Συγχαρητήριες επιστολές έστειλε ήδη ο Δήμαρχος Βόλου προς ΝΟΒΑ και ΟΕΑ/ΝΑΒ όπου αναφέρονται: «Η συμμετοχή του ΝΟΒΑ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας και η επάξια διάκρισή του δια μέσου του συμπολίτη αθλητή μας Ανδρέα Τιλελή, μας έδωσε ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, τιμώντας παράλληλα και την πόλη μας.
Σας διαβιβάζω τα συγχαρητήριά μας και τις ολόθερμες ευχές μας για πρόοδο και υγεία και σας ευχόμαστε να κατακτήσετε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, εξακολουθώντας να ενθαρρύνετε και να στηρίζετε τους αθλητές μας με τις εξαιρετικές επιδόσεις τους, προβάλλοντας και την πολύχρονη παράδοση της πόλης μας στη κωπηλασία.
Παρακαλούμε διαβιβάστε τις ευχές μας στον Ανδρέα Τιλελή και Απόστολο Γκουντούλα και σε όλους τους συντελεστές του πληρώματος και της αποστολής για Καλή Επιτυχία».

«Η συμμετοχή του OEA- NAB στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας και η επάξια διάκρισή του δια μέσου του συμπολίτη αθλητή μας Απόστολου Κουρκούμπα, μας έδωσε ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση τιμώντας παράλληλα και την πόλη μας.
Σας διαβιβάζω τα συγχαρητήριά μας και τις ολόθερμες ευχές μας για πρόοδο και υγεία και σας ευχόμαστε να κατακτήσετε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες εξακολουθώντας να ενθαρρύνετε και να στηρίζετε τους αθλητές μας με τις εξαιρετικές επιδόσεις τους, προβάλλοντας και την πολύχρονη παράδοση της πόλης μας.
Παρακαλούμε διαβιβάστε τις ευχές μας στον Απόστολο Κουρκούμπα και σε όλους τους συντελεστές του πληρώματος και της αποστολής».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου