ΤΟΠΙΚΑ

Απεβίωσε η πρεσβυτέρα Ζαφειρία Παπασακελλαρίου

απεβίωσε-η-πρεσβυτέρα-ζαφειρία-παπασ-65000

Θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου της πρεσβυτέρας Ζαφειρίας Παπασακελλαρίου, η οποία έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών.

Η εκλιπούσα μοιράστηκε μια ευτυχισμένη ζωή με τον σύζυγό της, π. Θεοδόσιο Παπασακελλαρίου, ο οποίος κοιμήθηκε το 1991, ήταν ιερέας επί πολλά χρόνια στον Αγιο Νεκτάριο, τον ναό που βρίσκεται πίσω από το κτίριο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Μαγνησίας και Σποράδων, και ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους.

Η πρεσβυτέρα Ζαφειρία Παπασακελλαρίου ήταν επίσης πολύ αγαπητή στην τοπική κοινωνία και διακρινόταν για την αφοσίωσή της στην οικογένειά της, τα παιδιά και τα τρία εγγόνια της. Τα μέλη της οικογένειάς της, αντίστοιχα, στάθηκαν φύλακες άγγελοι δίπλα της, σε όλη τη διάρκεια της ασθένειάς της, από την πρώτη στιγμή που διαγνώστηκε με αλτσχάιμερ, φροντίζοντάς την με πολύ αγάπη στο οικιακό περιβάλλον.

Ο γιος της, π. Θεόδωρος Παπασακελλαρίου, είναι έγγαμος κληρικός, εφημέριος στον Αγιο Βασίλειο, και υπεύθυνος νεότητας στον ναό, ενώ η κόρη της Νεοκλεία, είναι συνταξιούχος καθηγήτρια γαλλικών.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκεί σήμερα Παρασκευή στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Κάτω Λεχωνίων, τόπο καταγωγής της.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου