ΤΟΠΙΚΑ

Εφυγε από τη ζωή ο πολιτικός μηχανικός Νίκος Πνιγούρας

εφυγε-από-τη-ζωή-ο-πολιτικός-μηχανικός-64862

Εφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος πολιτικός μηχανικός Νίκος Πνιγούρας σε ηλικία 64 ετών, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο Νίκος Πνιγούρας ήταν σύζυγος της δημοσιογράφου Κατερίνας Τσερκέζη, και διέμεναν μόνιμα στο Χόρτο Αργαλαστής.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου Κοιμητηρίου Βόλου.

Ψήφισμα του ΤΕΕ Μαγνησίας

Με αφορμή το άγγελμα του θανάτου του μέλους του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Πολιτικού Μηχανικού, Νικολάου Πνιγούρα, η Διοικούσα Επιτροπή του τοπικού τμήματος συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε τα εξής:

  1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της και να επιδώσει το παρόν ψήφισμα στην οικογένειά του.
  2. Να παραστούν εκπρόσωποι της στη νεκρώσιμη ακολουθία, που θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 26 Μαΐου 2020, στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου Κοιμητηρίου στο Βόλο.
  3. Να εκδώσει το παρόν ψήφισμα και να το αποστείλει για δημοσίευση στον τοπικό Τύπο.

Συλλυπητήριο μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

Σε συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Νίκου Πνιγούρα της Νομαρχιακής Επιτροπής και των βουλευτών Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρονται τα εξής:

«Σήμερα είναι μια πολύ στενάχωρη μέρα για όλες και όλους μας. Μας κατακλύζει η οδύνη μας για την απώλεια του συντρόφου μας Νίκου Πνιγούρα. Ο Νίκος, από νεαρή ηλικία στρατεύτηκε με ανιδιοτέλεια στην υπόθεση της Αριστεράς. Διακρίθηκε στο χώρο του επαγγέλματος του, ως πολιτικός μηχανικός, ενώ η πληθωρική παρουσία του σφράγισε όψεις της κοινωνικής και πολιτικής ζωής στον Βόλο και στο Νότιο Πήλιο. Η ανάμνηση των κοινών αγώνων και αγωνιών, της χιουμοριστικής του διάθεσης και της αγάπης του για την ζωή, θα εξακολουθούν να υπάρχουν για πάντα στις καρδιές μας και να μας εμπνέουν. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην σύζυγο του Κατερίνα και στα παιδιά του».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου