ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

Δηλαδή, ενδέχεται να πάμε να ψηφίσουμε με τις πίτσες και τις μπύρες στο χέρι; Τρέχοντας μετά για τον καναπέ και την παρακολούθηση του τελικού του Eurobasket; Θα πνιγούμε, πρόεδρε…

Και μετά βγαίνει και ο Μητσοτάκης και λέει «αργήσαμε για τις εκλογές». Ακούστηκε σα να λέει «νάταν η Ντόρα μου πρωθυπουργός…»

Ο επίτιμος ανέλαβε αυτοβούλως την εργολαβία των επιθέσεων κατά του Λαλιώτη και στο ΠΑΣΟΚ τρίβουν τα χέρια τους από το αναπάντεχο δώρο. Στη ΝΔ ψάχνουν να βρουν ποιος θα πάρει το ρίσκο να του ζητήσει ρίξιμο των τόνων.

Μάλιστα. Με προχθεσινή υπουργική απόφαση επιτρέπεται η χρήση κυνηγόσκυλων μετά τις 16 Σεπτεμβρίου. Ε, μία-μία κλείνουν οι εκκρεμότητες για να πάμε κανονικά σε εκλογές.

Παρασκευή δημοσιεύθηκε η προκήρυξη για προσλήψεις, χθες Τρίτη έληγε η προθεσμία για κατάθεση των δικαιολογητικών.
Θα μας πάρουν με τις γαλαζόπετρες, αδέλφια…

Σύμφωνα με την απάντηση του υπουργείου Παιδείας, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για την περίοδο 2005-2008 είχε επιλέξει να εξασφαλίσει χρηματοδότηση μελετών για κτιριακά έργα. Οπότε νέα πανεπιστημιακά κτίρια από το 2008 και μετά.

Το άκρον άωτον της αισιοδοξίας. Βολιώτης πήγε χθες σε δημόσια υπηρεσία και ήλπιζε ότι θα έβρισκε υπάλληλο να τον εξυπηρετήσει! Τον μόνο που συνάντησε ήταν ο κλητήρας. Είχε περάσει από το γραφείο γιατί είχε ξεχάσει τα καινούργια βατραχοπέδιλα.

Είχαμε καιρό να το δούμε. Πολιτικοί που εγκατέλειψαν τόπους διακοπών και ανάπαυσης για να βρεθούν χθες στην Ευαγγελίστρια. Από τη μια οι εκλογές, από την άλλη η καλλιέργεια καλών σχέσεων για την καραμέλα των συνενώσεων έβγαλαν κόσμο στην περιφορά.

Η φράση της ημέρας: «Στην προσπάθεια της έρευνας για την αλήθεια, είναι ανάγκη να αμφιβάλλουμε για το καθετί, όσο μπορούμε περισσότερο» (Καρτέσιος)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου