ΤΟΠΙΚΑ

Πήρε φωτιά το στρώμα τους από ηλεκτρική κουβέρτα!

πήρε-φωτιά-το-στρώμα-τους-από-ηλεκτρικ-647730

Εφιάλτης για ηλικιωμένο ζευγάρι στον Βόλο

Ζωντανό εφιάλτη βίωσε χθες νωρίς το πρωί ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στον Βόλο. Ενώ το ζευγάρι κοιμόταν, το στρώμα του κρεβατιού του άρχισε σιγά – σιγά να παίρνει φωτιά από την ηλεκτρική κουβέρτα που χρησιμοποιούσε, ενώ η κρεβατοκάμαρα γέμιζε πυκνούς καπνούς.

Ευτυχώς ο άνδρας και η γυναίκα κινητοποιήθηκαν άμεσα, με αποτέλεσμα να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Συγκεκριμένα το περιστατικό σημειώθηκε στις 6.30 το πρωί και σήμανε συναγερμό στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου. Στο διαμέρισμα του ζευγαριού στον 4ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Πλαστήρα 13 μετέβησαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με πέντε άνδρες, οι οποίοι άρχισαν αμέσως τις ενέργειες κατάσβεσης της φωτιάς.

Πράγματι η πυρκαγιά περιορίστηκε στο αρχικό σημείο εκδήλωσής της και κατέστη δυνατό και σβήστηκε γρήγορα.

Η φωτιά κατέκαψε το στρώμα που ήταν αξίας 500 ευρώ, ενώ προκάλεσε ρύπανση στη κρεβατοκάμαρα. Η ζημιά όμως που θα μπορούσε να προκαλέσει θα ήταν πολύ μεγαλύτερη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου διαπίστωσε ότι η φωτιά μεταδόθηκε στο στρώμα από την ηλεκτρική κουβέρτα που χρησιμοποιούσε το ηλικιωμένο ζευγάρι.

Αραγε τι θα συνέβαινε αν το ηλικιωμένο ζευγάρι δεν αντιλαμβανόταν στον ύπνο του άμεσα την πυρκαγιά ή για κάποιο άλλον λόγο όπως προβλημάτων υγείας δεν μπορούσε να αντιδράσει; Το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου συνεχίζει την προανάκριση για τις λεπτομέρειες της υπόθεσης. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου δεν έχει τύχει τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια να επέμβει για ανάλογο περιστατικό.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου