ΤΟΠΙΚΑ

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στον κόμβο Βελεστίνου

εργασίες-ασφαλτόστρωσης-στον-κόμβο-β-647560

Διακόπτεται η κυκλοφορία στον κόμβο Βελεστίνου από την ερχόμενη Τρίτη και για δύο μέρες μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, καθώς θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στον κόμβο και επιβάλλεται η διακοπή της κυκλοφορίας.

Οπως ανακοίνωσε η εταιρεία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε., η διακοπή κυκλοφορίας για τις εργασίες θα ισχύει την Τρίτη 08.10.2013 από 07:00 έως 19:00 το απόγευμα, και την Τετάρτη 09.10.2013 από τις 07:00 έως 19:00 το απόγευμα επίσης.

Για τον κλάδο εισόδου στην κατεύθυνση προς Αθήνα, καθ’ όλη τη διάρκεια του αποκλεισμού, τα οχήματα που προέρχονται από Βόλο και επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Αθήνα, θα πρέπει να ακολουθούν την παρακάτω εναλλακτική διαδρομή:Από τον ισόπεδο κόμβο στο ύψος του στρατοπέδου ΠΕΒ επί της ΕΟ Βόλου – Λάρισας, προς Βελεστίνο έως τον ισόπεδο κόμβο Χλόης και στη συνέχεια αριστερά στην ΠΕΟ Λάρισας – Βόλου και είσοδος στον αυτοκινητόδρομο από τον 2ο κλάδο εισόδου του Α/Κ Βελεστίνου (Χ.Θ. 312+000) στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

Για τον κλάδο εισόδου στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, καθ’ όλη τη διάρκεια του αποκλεισμού, τα οχήματα που προέρχονται από Βόλο και επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, θα πρέπει να ακολουθούν την παρακάτω εναλλακτική διαδρομή: Από τον ισόπεδο κόμβο στο ύψος του στρατοπέδου ΠΕΒ επί της ΕΟ Βόλου – Λάρισας, προς Βελεστίνο έως τον ισόπεδο κόμβο Χλόης και στη συνέχεια δεξιά στην ΠΕΟ Βόλου -Λάρισας προς Ριζόμυλο, Στεφανοβίκειο. Στο Στεφανοβίκειο έξοδος από την ΠΕΟ Βόλου – Λάρισας αριστερά προς Μ. Μοναστήρι και είσοδος στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη από τον Α/Κ Μ. Μοναστηρίου (Χ.Θ. 321+500).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου