ΤΟΠΙΚΑ

Συναντήσεις με βουλευτές για τον Α.Σ. Αργαλαστής

συναντήσεις-με-βουλευτές-για-τον-α-σ-α-647490

Τα προβλήματα του Πηλίου συζητήθηκαν σε επίσκεψη που πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου κ. Σ. Παπαϊωάννου στα γραφεία των Βουλευτών Μαγνησίας κ. Μ. Χρυσοβελώνης και του κ. Π. Μουτσινά.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα προβλήματα του Πηλίου και ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου κατέθεσε τρισέλιδο υπόμνημα για την πλημμελή λειτουργία του Αστυνομικού Σταθμού Αργαλαστής.

Στο υπόμνημα μεταξύ άλλων ζητείται από τους Βουλευτές να παρέμβουν για την εικοσιτετράωρη λειτουργία του Αστυνομικού Σταθμού Αργαλαστής, όπως προβλέπει ο νόμος και την αναβάθμιση του σε Αστυνομικό Τμήμα. Σημειώνοντας ότι η Αργαλαστή είναι η έδρα του Δήμου Νοτίου Πηλίου ως επίσης και το κέντρο του Νοτίου Πηλίου.

Ο κ. Παπαϊωάννου αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός ότι η Αργαλαστή έχει καθημερινή συγκοινωνιακή σύνδεση (λεωφορεία ΚΤΕΛ) με όλα τα χωριά του Νοτίου Πηλίου εκτός από τις Μηλιές όπου σήμερα λειτουργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών και οι δημότες αδυνατούν να μεταβούν στις Μηλιές. Χαρακτηριστικά ο κ. Παπαϊωάννου διευκρινίζει: « Δεν υπάρχει συγκοινωνιακή σύνδεση Μηλιές με τα χωριά του Νοτίου Πηλίου. Το χειμώνα το δύσβατο ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο από τα χωριά του Νοτίου Πηλίου προς τις Μηλιές, συνεχώς αποκλείεται λόγω του χιονιού. Στην Αργαλαστή, ενώ ο Δήμος έχει παραχωρήσει δωρεάν κτίριο για τη στέγαση του Αστυνομικού Σταθμού Αργαλαστής εδώ και ένα περίπου χρόνο, ο Αστυνομικός Σταθμός παραμένει σε ενοικιαζόμενο».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου