ΤΟΠΙΚΑ

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο ΔΙΕΚ Βόλου

συνεχίζονται-οι-εγγραφές-στο-διεκ-βόλ-647339

Ξεκίνησαν και συνεχίζονται κανονικά οι εγγραφές σε όλες τις ειδικότητες του ΙΕΚ Δήμου Βόλου, που λειτουργεί υπό την ευθύνη της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ, για την εκπαιδευτική περίοδο 2013 – 2014. Υψηλού επιπέδου επαγγελματικές σπουδές σε 13 ειδικότητες, χαμηλά δίδακτρα, ουσιαστική επαγγελματική κατάρτιση, επίσημος κρατικός τίτλος σπουδών, υψηλό ποσοστό επαγγελματικής αποκατάστασης, είναι όσα προσφέρει το ΔΙΕΚ στους σπουδαστές του και χαρακτηρίζουν την 27χρονη επιτυχημένη πορεία του.

Σύμφωνα με τα στελέχη του Δημοτικού ΙΕΚ Βόλου, η εκπαιδευτική χρονιά που πέρασε ήταν μια τις πιο επιτυχημένες στην πορεία λειτουργίας της σχολής με ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις των σπουδαστών. Σπουδαστές του τμήματος «Τεχνικός Λήψης Φωτογραφίας» αναδείχθηκαν νικητές του διαγωνισμού της ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας «Νεολαία σε Κίνηση», διάκριση απέσπασαν σπουδαστές του τμήματος «Γραφίστας Εντύπου και Ηλεκτρονικών Μέσων» σε ανοιχτό διαγωνισμό αφίσας που διοργάνωσαν η Ένωση Γραφιστών Ελλάδας και η Colour Youth, ενώ σπουδαστές του τμήματος «Τεχνικός Χειροποίητου Κοσμήματος» πέτυχαν πανευρωπαϊκή διάκριση κερδίζοντας 2 βραβεία σε συνέδριο κοσμήματος στη Λισσαβόνα κ.α.

Κατά τη διάρκεια της νέας σχολικής χρονιάς στο ΔΙΕΚ θα λειτουργήσουν κύκλοι σεμιναρίων (κόσμημα, ένδυμα, κεντητική, διακόσμηση, μακιγιάζ) από τον Νοέμβριο, για άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να περνούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 24210 56446, www.diek.gr., αλλά και στα γραφεία της σχολής Ρ.Φεραίου 1 και Χείρωνος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου