ΤΟΠΙΚΑ

Σχόλια – Ειδήσεις – Παράπονα – Επιστολές

σχόλια-ειδήσεις-παράπονα-επιστο-851206

Συνεδρίαση με ενδιαφέρον…
Με ενδιαφέρον αναμένεται την επόμενη εβδομάδα το Δημοτικό Συμβούλιο Αγριάς. Πολλά τα θέματα που έχουν ανακύψει τις τελευταίες μέρες, με αποκορύφωμα τη ρύπανση που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο και τις αιτιάσεις της μειοψηφίας που ζητά τη σύνδεση του Δήμου στο αποχετευτικό με τη ΔΕΥΑΜΒ. Ο Δήμαρχος επανέκαμψε στα καθήκοντά του από την καλοκαιρινή του άδεια και πλέον αναμένεται με ενδιαφέρον η συνέχεια…
Α.Τ.

Εργασίες ασφαλτόστρωσης
Υπάρχουν στο Βόλο πολλά κεντρικά οδικά σημεία της πόλης που χρήζουν άμεσης παρέμβασης από το Τμήμα Οδοποιίας του Δήμου. Για παράδειγμα η άσφαλτος κοντά στην έξοδο της πόλης μπροστά από το διδακτηριακό συγκρότημα του 2ου Λυκείου Βόλου είναι σε άθλια κατάσταση και καλό είναι να γίνουν εργασίες παρέμβασης, καθώς είναι δεκάδες τα αυτοκίνητα που συνωθούνται καθημερινά κατά μήκος του συγκεκριμένου δρόμου.
Α.Τ.

Πλήθος κόσμου
Αναρίθμητοι πιστοί από κάθε γωνιά της περιοχής και όχι μόνο, επισκέφτηκαν χθες την Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς για να προσκυνήσουν την Θαυματουργή Εικόνα. Η Κάτω Μονή Παναγίας Ξενιάς, γέμισε, για μια ακόμη φορά, ασφυκτικά, από ευλαβείς πιστούς κάθε ηλικίας, οι οποίοι έσπευσαν να εκφράσουν την πίστη τους στο πρόσωπο Της Παναγίας, αποδεικνύοντας την δύναμη, αλλά και την σημασία της πίστης σε καιρούς χαλεπούς..
ΓΛ. ΥΔΡ.

Μπλε
Σε μπλέ χρώμα συνηθίζουν να βάφουν τελευταία αρκετά σχολεία του Βόλου προκαλώντας την απορία δημοτών. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ένας απ΄ αυτούς μπλε θα είναι και το σχολικό συγκρότημα στην οδό Πολυμέρη. Η απορία των αναγνωστών είναι γιατί κανένα σχολείο δε βάφεται πράσινο; Μήπως υπάρχουν πολιτικοί λόγοι… Αναρωτιούνται.
Χάρ. Μπαζ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου