ΤΟΠΙΚΑ

Δυνατό φιλικό τεστ για τον Ολυμπιακό Κυριακή με ΠΑΣ Γιάννινα στον Αλμυρό

δυνατό-φιλικό-τεστ-για-τον-ολυμπιακό-κ-851206

Ενα ακόμη δυνατό φιλικό τεστ θα δώσει την Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου αλλά κι αυτό όχι στο Βόλο αλλά στον Αλμυρό, ενώ αντίπαλος θα είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο Ολυμπιακός που θέλει να είναι έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος στις 23 Σεπτέμβρη, θέλει μεν να κάνει φιλικά, αλλά και αντιπάλους αλλάζουν και γήπεδο δεν υπάρχει.
Ο Ολυμπιακός στις 6 το απόγευμα της Κυριακής θα μετρήσει δυνάμεις κόντρα στον πολύ δυνατό ΠΑΣ, αλλάζοντας το φιλικό που υπήρχε για την Κυριακή στη Λαμία, αφού η ομάδα της Φθιώτιδας έχει αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΝΕ.
Στη συνέχεια και ως τις 23/9 ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει κι άλλα δυνατά φιλικά και για το λόγο αυτό έχει γίνει πρόταση και στον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής των ερυθρολεύκων Κώστας Σταματίου θέλει να τεστάρει την ομάδα κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους, δείχνοντας να έχει καταλήξει σε ένα βασικό κορμό και χωρίς να κάνει τις πολλές αλλαγές, αν και όπως φαίνεται πιθανόν θα ποντάρει σε δύο συστήματα, με το 4-4-2 να είναι για την έδρα και το 4-5-1 για τα ματς εκτός Βόλου, αν και πάντα όλα θα κρίνονται από τον αγώνα και τον αντίπαλο.
Πάντως στον Ολυμπιακό, και ενώ υπάρχει χρονικό περιθώριο έως αύριο Παρασκευή, αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο μιας ή και δύο μεταγραφών με τον Πορτογάλο που αναμένονταν να δοκιμασθεί στη Θράκη… τώρα να γίνεται Βραζιλιάνος, που ίσως να μην χρειασθεί και δοκιμή, ενώ η μακροχρόνια απουσία του άτυχου Δημήτρη Ακπαρίδη κάνει πιο επιτακτική την ανάγκη για την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού, που θα μπορεί να αποτελέσει άμεση λύση, αν χρειασθεί, για τη θέση του στόπερ… και ένα όνομα που παίζει είναι του Μιχάλη Αργυράκη που ήταν γνωστός από τον Εργοτέλη, όπου έπαιζε από το 2001 και πέρσι ήταν στην Καλλιθέα αλλά και του νεαρού Αλέξανδρου Πάγκαλη, δανεικού από τον ΠΑΟ. Ο Πάγκαλης είναι δύσκολο να έρθει στο Βόλο, ενώ ο Αργυράκης που έχει 23 συμμετοχές στην Α’, 64 στη β’ και 22 στη γ’ εθνική, μπορεί να είναι η λύση.

Εισιτήρια διαρκείας
Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώθηκε πως ξεκίνησαν οι προεγγραφές για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι τιμές ορίστηκαν: 150 ευρώ για τη θύρα 1, 200 ευρώ για τη θύρα 3 και 5, 300 ευρώ για τη θύρα 4, ενώ θα κυκλοφορήσουν και 50 εισιτήρια VIP, τα οποία θα κοστίζουν 500 ευρώ.

Σάββατο με Ρέμο η παρουσίαση Ολυμπιακού
Ως ένας από τους μεγάλους χορηγούς της συναυλίας του Αντώνη Ρέμου με τη συμμετοχή των ONIRAMA η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, όχι μόνο υποστηρίζει οικονομικά τη συναυλία, αλλά θα συμβάλλει και με την παρουσία της ως φορέας, αφού θα παρουσιάσει τη νέα ομάδα και τη φανέλα σε ειδικό happening που θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο ΕΑΚ Βόλου λίγο προ της έναρξης της συναυλίας, το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2007 στο Στάδιο ΕΑΚ Βόλου στις 9.00 το βράδυ.
Η προπώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται στο Ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου (καθημερινά 11-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα), στο Κέντρο Πληροφόρησης Νέων «Δίαυλος», στο περίπτερο του Δήμου Βόλου Ιωλκού-Αργοναυτών αλλά και από τις παρακάτω επιχειρήσεις:
Καταστήματα Champion ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δισκοπωλεία: CLASIC, ΖΥΓΟΣ, INTRIS
Video Club CASABLANCA
Εκτός της πόλης του Βόλου, εισιτήρια προπωλούνται στον Αλμυρό από το κατάστημα ενδυμάτων «Βαζούρας» στην κεντρική πλατεία, στο Βελεστίνο από το φαρμακείο του κ. Απόστολου Παπαγεωργίου και στην περιοχή της Γατζέας στο Bar – Restaurant RIVERA.

Ανακοίνωση Αustrian boys
Ανακοινώνουμε πως 8-9-2007 θα πραγματοποιηθούνε εκλογές στο club των Αustrian boys, ώστε να συγκροτηθεί ένα δυνατό και ανανεωμένο Δ.Σ. Καλείται όποιος οπαδός – φίλαθλος επιθυμεί να συμμετάσχει σε αυτό το νέο Δ,Σ και έχει την ανάλογη διάθεση και όρεξη, να δηλώσει εγγράφως τη συμμετοχή του μετά τις 7 το απόγευμα στα γραφεία μας Κασσαβέτη / Αναλήψεως.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου