ΤΟΠΙΚΑ

Στο… μικροσκόπιο της FIBA βρίσκεται ο Βόλος

στο-μικροσκόπιο-της-fiba-βρίσκεται-ο-βόλ-646057

Ελέγχουν αθλητικές εγκαταστάσεις και ξενοδοχεία ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωτοθλήματος Μπάσκετ Εφήβων το καλοκαίρι στην πόλη

Με αφορμή την μεγάλη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων 2015 (U18) στον Βόλο το καλοκαίρι, από τις 23 Ιουλίου έως και τις 2 Αυγούστου, στα Δημοτικά Κλειστά Γυμναστήρια Ν. Ιωνίας και Πορταριάς, η υπεύθυνη όλων των διοργανώσεων της FIBA Μόνικα Κούπνερ και ο συνεργάτης της Λιούμπο Μάντιτς επισκέφτηκαν την πόλη του Βόλου καθώς και τον Δήμαρχο Βόλου κ. Αχ. Μπέο.

Οι απεσταλμένοι της FIBA συνομίλησαν για λίγο με τον Δήμαρχο Βόλου ο οποίος και τους διαβεβαίωσε πως όλα θα είναι έτοιμα για την διεξαγωγή των αγώνων ενώ αναφέρθηκε και στις ομορφιές της περιοχής.

Στην συνέχεια τους πρόσφερε ένα αναμνηστικό δώρο, μια μινιατούρα της Αργούς, ένα ενημερωτικό τρίπτυχο για την περιοχή καθώς επίσης και έναν τουριστικό χάρτη της Μαγνησίας αλλά και το διαφημιστικό σποτ των αγώνων.

Εν τω μεταξύ οι απεσταλμένοι της FIBA πέρασαν από το “μικροσκόπιο” τα ξενοδοχεία της πόλης, το κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας, αλλά και το κλειστό Βόλου, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως προπονητήριο και δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι με όσα έχουν υλοποιηθεί μέχρι στιγμής.

Μετά την επίσκεψη στο Δημαρχείο μετέβησαν στην Πορταριά, για να δουν από κοντά το ανανεωμένο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της συνοδευόμενοι από τους κκ. Νίκο Φαρμάκη, μέλος της ΕΟΚ και ΕΣΚΑΘ, Γιώργο Βλιώρας πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, Μιχάλη Καπουρνιώτη αντιπρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ καθώς και τον Κώστα Κορομηλά παλαίμαχο διαιτητή και μέλος της ΚΕΔ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου