ΤΟΠΙΚΑ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΑΚΟΣ: Συνόδευσε τον Πρωθυπουργό στην Τρίπολη

θανασησ-νακοσ-συνόδευσε-τον-πρωθυπου-851206

Επίσκεψη στην Τρίπολη πραγματοποίησε τη Δευτέρα το πρωί ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Εσωτερικών Θανάση Νάκο.
Η σύσκεψη που ακολούθησε αμέσως μετά στη Νομαρχία Αρκαδίας υπό τον Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, είχε ως αντικείμενο την αντιμετώπιση των συνεπειών της καταστροφικής πυρκαγιάς στις περιοχές της Αρκαδίας.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκτός από τον Υφυπουργό Εσωτερικών Θανάση Νάκο, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέξανδρος Κοντός, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Παναγιώτης Φούρλας, η Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο Νομάρχης Αρκαδίας, οι δήμαρχοι των πυρόπληκτων περιοχών, τοπικοί βουλευτές καθώς και τοπικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Στη σύσκεψη τονίστηκαν τα σταθερά βήματα και ο ξεκάθαρος σχεδιασμός που έχει γίνει τόσο για την επούλωση των πληγών από τις πυρκαγιές, όσο και για την υλοποίηση στο ακέραιο των μέτρων που αφορούν τη γρήγορη και αποτελεσματική κάλυψη των άμεσων ανθρωπιστικών και οικονομικών αναγκών των πληγέντων.
Επιπλέον, τονίστηκε κατηγορηματικά ότι η επόμενη μέρα της ανασυγκρότησης των πυροπαθών περιοχών στοχεύει στην αναβάθμιση του περιβάλλοντος, των υποδομών και της οικονομικής ζωής και είναι μια ευκαιρία μετατροπής της κρίσης σε πρόοδο και ευημερία.
Για την εξασφάλιση της εφαρμογής των μέτρων ο Υφυπουργός Εσωτερικών Θανάσης Νάκος και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τους πολίτες και μεταξύ τους, ώστε να μπορούν να δίνουν την συνολική εικόνα της κατάστασης που επικρατεί στις πληγείσες περιοχές στις συσκέψεις που λαμβάνουν μέρος υπό τον Πρωθυπουργό.
Μετά το τέλος της σύσκεψης ο κ. Θανάσης Νάκος δήλωσε ότι με πολύ μεγάλη ικανοποίηση άκουσε τους Δημάρχους των πυρόπληκτων περιοχών της Αρκαδίας να είναι ικανοποιημένοι από τις χρηματοδοτήσεις του Υπουργείου Εσωτερικών και από την εφαρμογή των πρώτων μέτρων αντιμετώπισης της κρίσης. «Είμαστε σε καλό δρόμο», είπε χαρακτηριστικά.

Πρόγραμμα περιοδειών
Σήμερα Τρίτη ο Υφυπουργός Εσωτερικών και Υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας κ. Θανάσης Νάκος θα επισκεφθεί τις Πινακάτες στις 7.00 μ.μ., τον Άγιο Γεώργιο Νηλείας στις 8.00 μ.μ. και τον Άγιο Βλάσιο στις 9.00 μ.μ. για να συναντήσει από κοντά και να συνομιλήσει με τους κατοίκους των περιοχών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου