ΤΟΠΙΚΑ

Oμιλίες του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Νιζάμη

oμιλίες-του-υποψήφιου-βουλευτή-του-πασ-851206

Με το Δήμαρχο Ιωλκού Πάρι Μουτσινά συναντήθηκε χθες ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Νιζάμης, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τα προβλήματα του συγκεκριμένου Δήμου του Πολεοδομικού Συγκροτήματος και κυρίως για τα θέματα που αφορούν στην αποχέτευση και την ύδρευση της περιοχής.
Επιπλέον ο Βασίλης Νιζάμης στα πλαίσια των περιοδειών του με τους υπόλοιπους υποψήφιους του κόμματος που άρχισαν τις ομιλίες τους στην περιφέρεια, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής μίλησε στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού, ενώ προχθές μίλησε στην κεντρική πλατεία της Ζαγοράς.
Στις ομιλίες του ο υποψήφιος βουλευτής και μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Μαγνησίας αναφέρθηκε στη συνέχεια του ΠΑΣΟΚ, στην ανανέωση του πολιτικού του λόγου, στην επανασύνδεση του Κινήματος με τις κοινωνικές του καταβολές και στην προσπάθεια άμβλυνσης και απάλειψης φαινομένων παθογένειας και κυβερνητισμού, που είχαν ως στόχο να διαρραγούν, προς στιγμήν, οι σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πολίτες.
Μιλώντας προς τους κατοίκους της Ζαγοράς έκανε λόγο για την ανάγκη εμπέδωσης μίας νέας σχέσης ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και στους πολίτες, που θα βασίζεται όχι σε πελατειακές σχέσεις και στην προάσπιση στενών συντεχνιακών συμφερόντων, αλλά στην ανάγκη διαμόρφωσης μίας σχέσης που θα προάγει την προώθηση των αιτημάτων των πολιτών στη βάση ενός ορθολογικού νομαρχιακού και περιφερειακού σχεδιασμού. Ο βουλευτής είναι υπηρέτης των αιτημάτων των πολιτών. Ο πολίτης, είπε, δεν μπορεί να επαιτεί έξω από τα βουλευτικά γραφεία. Απαιτεί, κατέληξε ο κ. Νιζάμης, ο βουλευτής να είναι συνεχώς δίπλα του και να μεταφέρει τις αγωνίες του και τους προβληματισμούς του στα κέντρα αποφάσεων.
Χθες βράδυ ο Βασίλης Νιζάμης ανέλυσε τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΣΤΡΑ FORUM.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου