ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

«Η Ευρώπη είναι στο πλευρό μας» δήλωσε υπερηφάνως ο πρωθυπουργός κατά τη (νέα) επίσκεψή του στα καμένα της Πελοποννήσου. Προς επιβεβαίωση η Ευρωβουλή υιοθέτησε ψήφισμα που μας επικρίνει για την επιμονή αναθεώρησης του άρθρου 24 του Συντάγματος (για τα δάση).

Τελικά, μπας και οι ασύμμετρες απειλές είναι τα χωροταξικά τουριστικά σχέδια ανάπτυξης του Σουφλιά και οι δεσμεύσεις για την ενίσχυση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας;

Σύμφωνα με τον Πρωτόπαπα, η Φώφη προοριζόταν σε πιθανή κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ να αναλάβει το έργο συντονισμού για την υλοποίηση των υπεσχημένων από τον Γιώργο στα καμένα. Πρόλαβε κι έβαλε πρώτα φωτιά στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας…

Η αλήθεια είναι ότι αν δεν είχαμε περιπτώσεις όπως της Φώφης, της Πατουλίδου, του Κουλούρη (σε μικρότερο βαθμό), ούτε χαμπάρι δεν θα παίρναμε ότι σε 11 μέρες έχουμε εκλογές! Προεκλογικό περιβάλλον ταμάμ για την κυβέρνηση και αρνητικό για την αντιπολίτευση.

Την Πέμπτη ας προσπαθήσουμε να παρακολουθήσουμε με ενδιαφέρον και το ντιμπέιτ των αρχηγών. Θα μιλήσουν 6 αρχηγοί, θα ρωτήσουν 6 δημοσιογράφοι, θα αναπτυχθούν 6 θεματικές ενότητες. Με τέτοιο 6-6-6, περισσότερο μοιάζει με ασύμμετρη απειλή για τις εκλογές.

Αλλάζοντας τη συνήθεια ετών, ο Γ. Σούρλας είπε ότι θα κάνει την τελική του συγκέντρωση στη Νέα Ιωνία αντί του Βελεστίνου. ‘Η διαπίστωσε ρήγμα σε άλλους και πάει να το διευρύνει ή θέλει να απαντήσει σε μηνύματα για διαρροές.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου