ΤΟΠΙΚΑ

Συνέχεια κυπέλλου το Σάββατο για τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό

συνέχεια-κυπέλλου-το-σάββατο-για-τη-νί-851206

Το Σάββατο τελικά η Νίκη θα υποδεχθεί στο Πανθεσσαλικό το Αιγάλεω για την δεύτερη φάση του κυπέλλου Ελλάδος. Χθες η ΕΠΟ ανακοίνωσε το πρόγραμμα και το ματς θα ξεκινήσει στις 16.45, με τους κυανόλευκους να στοχεύουν σε συνέχεια των καλών εμφανίσεων και να βλέπουν το παιχνίδι περισσότερο σαν ένα δυνατό τεστ προετοιμασίας για το πρωτάθλημα, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν θα «χτυπήσουν» την πρόκριση.
Εν τω μεταξύ σε ταλαιπωρία εξελίχθηκε για το τεχνικό τιμ και τους παίκτες της Νίκης το φιλικό με τον Ηρακλή Χάλκης, που είχε προγραμματιστεί να γίνει χθες. Ο Νίκος Ζαλίκας είχε «κλείσει» ματς προετοιμασίας για τους κυανόλευκους, ώστε να συνεχίσει την προσπάθεια μονταρίσματος και να δώσει ευκαιρία να αγωνιστούν όλοι οι παίκτες του, ωστόσο αυτό τελικά δεν κατέστη δυνατό. Ο λόγος ήταν η κακή κατάσταση του τερέν του γηπέδου της Χάλκης. Ο Κατερινιώτης τεχνικός βλέποντας ότι το χόρτο ήταν επικίνδυνο για τραυματισμούς, δεν θέλησε να ρισκάρει και έτσι η χθεσινή φιλική αναμέτρηση δεν έγινε ποτέ. Αντί αυτού οι κυανόλευκοι κατά την επιστροφή τους από την Χάλκη σταμάτησαν στο Στεφανοβίκειο και έκαναν κανονικά προπόνηση.
Στη Ν. Ιωνία εξακολουθούν να περιμένουν τις μπλε κάρτες των υπολοίπων κοινοτικών ενόψει του ματς της δεύτερης φάσης του κυπέλλου με το Αιγάλεω.

Τα νούμερα στις φανέλες
Οριστικοποιήθηκαν τα νούμερα που θα φορούν στις φανέλες τους οι ποδοσφαιριστές της Νίκης. Αυτά έχουν ως εξείς: Νο 11 Γιώργος Δινόπουλος, Νο 6 Μιχάλης Κουτσογιάννης, Νο 22 Κώστας Καρακώστας, Νο 1 Φώτης Τάσσος, Νο 21 Ηλίας Μακράκης, Νο 9 Γιώργος Ζαγοριανός, Νο 2 Θόδωρος Μητράκας, Νο 18 Foxi Doyle, Νο 7 Νίκος Βούλγαρης, Νο 29 Κώστας Ανδριόπουλος, Νο 8 Χρήστος Χατζηπαντελίδης, Νο 5 Κώστας Κουκουλής, Νο 16 Αλέξανδρος Κουβελάς, Νο 99 Νίκος Ντούλας, Νο 22 Τάσος Σαλτίρης, Νο 19 Ανδρέας Κουτελιέρης, Νο 3 Sasa Sampliak, Νο 20 Δημήτρης Καλαϊτζίδης, Νο 10 Σέρτζιαν Τσέροβιτς, Νο 4 Γιώργος Μπουτογιάννης, Νο 27 Ντέϊβιντ Λάνγκερ, Νο 30 Βαγγέλης Κωστής, Νο 13 Αλέξανδρος Πάγκαλης, Νο 33 Εντσο Χρέντσαρ.

Θέλουν κλούβα οι Blue Angels
Από το κλαμπ φιλάθλων της Νίκης Blue Angels λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση που αφορά στην επιστροφή της ομάδας στην «κλούβα»: «Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τις ομάδας μας ξεκίνησαν και τα πρώτα δείγματα είναι πολύ ενθαρρυντικά για τη συνέχεια. Τα παιδιά δείχνουν χαρακτήρα και πάθος, κάτι που έλειπε χρονιά από τη Νίκη. Αυτό σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι. Τι γίνεται όμως με τα υπόλοιπα θέματα που εκκρεμούν; Τι γίνεται με την κλούβα; Που πάνε τόσες υποσχέσεις; Δεν έχετε καταλάβει πως είναι απαίτηση ολόκληρου του Νικιώτικου κόσμου η άμεση επιστροφή στην φυσική μας έδρα; Πλέον έχουν στενέψει τα χρονικά περιθώρια και η κλούβα παραμένει σε αθλία κατάσταση. Κάντε αυτό που πρέπει γιατί όλα έχουν όρια τους, μαζί και η υπομονή μας».

Τα εισιτήρια διαρκείας
Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της Νίκης για το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η τιμή τους ανέρχεται στα 150 ευρώ, ενώ υπάρχουν και αυτά για τις γυναίκες και τα παιδιά γυμνασίου που τιμώνται συμβολικά στα 20 ευρώ. Τα διαρκείας διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό, το Πρακτορείο ΟΠΑΠ του κ. Μαντζανά, το καφέ Ντέρμπι, τον Ομιλο Φιλάθλων Νίκης και το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου