ΤΟΠΙΚΑ

Κάλπες στον ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας για το συνέδριο του κόμματος

κάλπες-στον-συριζα-μαγνησίας-για-το-συ-64538

Κάλπες στήνονται στον ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας για την ανάδειξη των αντιπροσώπων που θα λάβουν μέρος στο συνέδριο του κόμματος. Το συνέδριο θα γίνει από 14 έως 17 Απριλίου, στο κλειστό γήπεδο του Τάε Κβον Ντο, στην Αθήνα.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν μεθαύριο Σάββατο και την Κυριακή, 2 και 3 Απριλίου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην οδό Γαλλίας, στην Πλατεία Ελευθερίας

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση «η διαδικασία αποτελεί μια πολύ σημαντική στιγμή στην πορεία της αγωνιστικής αναδιάταξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με στόχο τη δημιουργία των προϋποθέσεων για την αποτροπή στην πράξη των αντιδραστικών ενεργειών της Κυβέρνησης ΝΔ, η οποία μετά την ολοκληρωτική αποτυχία στην διαχείριση της πανδημίας παρατηρεί αδιάφορα την έκρηξη της ακρίβειας χωρίς να πάρει κανένα μέτρο για αυτή και για την επερχόμενη επισιτιστική κρίση.
Η ενωτική μαχητική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προς το συνέδριό του αποτελεί την ισχυρότερη απόδειξη ότι η νίκη στις επερχόμενες εκλογές και ο σχηματισμός κυβέρνησης προοδευτικών δυνάμεων, είναι μια απολύτως ρεαλιστική όσο και αναγκαία προοπτική».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου