ΤΟΠΙΚΑ

Θλίψη για την απώλεια του Νίκου Τζιουμάκη

θλίψη-για-την-απώλεια-του-νίκου-τζιουμ-645148

Θλίψη στην τοπική κοινωνία, αλλά και στο συνδικαλιστικό κίνημα προκαλεί η απώλεια του 78χρονου Νίκου Τζιουμάκη.

Ο άτυχος 78χρονος «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς προχθές το μεσημέρι στον σπίτι του στον Βόλο, καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Ο Νίκος Τζιουμάκης ήταν για μία περίπου δεκαετία ενεργό και δραστήριο μέλος στην Εξελεγκτική Επιτροπή του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Μαγνησίας.

Οπως τονίζεται από τη διοίκηση του Συλλόγου, ήταν ένας σεμνός άνθρωπος και συνεπής συνδικαλιστής, πάντα κοντά στον Σύλλογο να αγωνίζεται με αυταπάρνηση για τα δίκαια αιτήματα των απομάχων της εργασίας.

Ηταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Η κηδεία του τελέστηκε χθες από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Βόλο.

Στο μεταξύ, η Διοίκηση του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Μαγνησίας αποχαιρετά τον Νίκο Τζιουμάκη, τονίζοντας σε ανακοίνωσή της ότι «εκφράζει τη λύπη και τη θλίψη για την απώλεια του Νίκου Τζιουμάκη, συνάδελφου, αγωνιστή και μέλους της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Εκ μέρους της διοίκησης και όλων των συνταξιούχων της περιοχής μας εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του συναγωνιστή μας Νίκο Τζιουμάκη.

Η διοίκηση του Συλλόγου μας δεσμεύεται να συνεχίσει τον αγώνα του και να έχει ως παράδειγμα την αγωνιστικότητα και την ακούραστη δράση του».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου