ΤΟΠΙΚΑ

«Σικάγο» στο κέντρο του Βόλου

σικάγο-στο-κέντρο-του-βόλου-851206

Με μαχαίρι επιτέθηκε εναντίον δύο ομοεθνών του 29χρονος Βούλγαρος εργάτης, κάτοικος Συκής, προκειμένου να λύσει προσωπικές διαφορές.
Η άγρια συμπλοκή μεταξύ των τριών Βουλγάρων εκτυλίχθηκε στις 11 προχθές το βράδυ στη Ν. Αγχίαλο, όταν ο 29χρονος μετέβη στην οικία του ενός από τα θύματά του, 31 ετών.
Μετά από έντονο καυγά, ο δράστης επιτέθηκε με μαχαίρι στον 31χρονο και τον τρίτο της «παρέας», 46 ετών, τραυματίζοντας τον πρώτο στην κοιλιακή χώρα και τον δεύτερο στο δεξί χέρι.
Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ ο 29χρονος, ο οποίος συνελήφθη, παραπέμφθηκε χθες ενώπιον του Εισαγγελέα.

Επίθεση σε αστυνομικούς
Εξάλλου, επίθεση από τρία άτομα, επιβάτες Ι.Χ. αυτοκινήτου, το οποίο σταμάτησαν για έλεγχο, δέχθηκαν χθες το βράδυ αστυνομικοί.
Στις 3 τα ξημερώματα, στη διασταύρωση των οδών Δημητριάδος και Σπυρίδη, αστυνομικοί έκαναν σήμα στάσης σε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ένας 31χρονος, κάτοικος Ν. Ιωνίας, ένας 32χρονος κάτοικος Βόλου και μία 27χρονη κάτοικος Βόλου.
Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 31χρονος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ το αυτοκίνητο ήταν ανασφάλιστο. Στη διάρκεια του ελέγχου και βεβαίωσης των παραβάσεων, ο οδηγός απέσπασε βίαια την άδεια κυκλοφορίας από την 29χρονη αρχιφύλακα, ενώ οι άλλοι δύο την απωθούσαν. Ο 31χρονος κάθισε στο τιμόνι του αυτοκινήτου και απείλησε να παρασύρει τους άλλους αστυνομικούς, που έσπευσαν στο σημείο.
Και οι τρεις συνελήφθησαν. Το Τμήμα Τροχαίας Βόλου διενεργεί προανάκριση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου