ΤΟΠΙΚΑ

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο Valis Resort Spa & Conference Center

ρεβεγιόν-χριστουγέννων-και-πρωτοχρο-64508

Το Valis Resort Spa &Conference Center για τα φετινά Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς υποδέχεται το Νέο Έτος μέσα από ένα μουσικό ταξίδι στο παρελθόν με αναφορές στο σήμερα.

Καλωσορίστε το γιορτινό πνεύμα σε έναν υπέροχα διακοσμημένο χώρο, απολαμβάνοντας μοναδικές λιχουδιές από ένα πλούσιο εορταστικό μπουφέ υπό τον ήχο αγαπημένης μουσικής του ελληνικού και ξένου πενταγράμμου…

Θα έχει σε όλους γνωστά τραγούδια των Olympians, Frank Sinatra , Mariah Carey, καθώς και με άλλα των Ντέμη Ρούσσου, Μάνου Χατζηδάκη, Κώστα Κηλαηδόνη , Μανώλη Χιώτη και Γιώργου Ζαμπέτα, ενώ το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με μελωδίες από την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, τον Κώστα Μακεδόνα, τη Βίκυ Μοσχολιού και τη Χαρούλα Αλεξίου!

Η Μαρία Καργαδούρη τραγουδά έχοντας στις «αποσκευές» της πλούτο από συνεργασίες με σπουδαίους συνθέτες και μουσικούς στο παρόν και παρελθόν. Ο Τζίνο Κόκκινος, έχοντας μεγαλώσει μέσα στη μουσική, δεν είχε άλλη επιλογή απ΄ το να γίνει ένας εξαιρετικός πιανίστας με δώρο μια λαμπερή φωνή γεμάτη δυνατότητες, ενώ ο Γιάννης Κολοβός με το κοντραμπάσο του αθεράπευτα πλανόδιος και πάντα μουσικός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου