ΤΟΠΙΚΑ

Ικανοποίηση παρά την ήττα στη Ν. Ιωνία

ικανοποίηση-παρά-την-ήττα-στη-ν-ιωνία-851206

Συγχαρητήρια μοίραζε χθες στα αποδυτήρια ο Νίκος Ζαλίκας. Παρά την ήττα και τον αποκλεισμό της Νίκης από την συνέχεια του κυπέλλου ο Κατερινιώτης τεχνικός δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα του. Ετσι, δεν παρέλειψε να ενθαρρύνει τους ποδοσφαιριστές του, δίνοντάς τους τα εύσημα για την παρουσία τους και πλέον κοιτάει μπροστά στη συνέχεια και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
Οι κυανόλευκοι μπορεί να γνώρισαν την ήττα με 0-2 από το Αιγάλεω της Β’ κατηγορίας, ωστόσο ο Νίκος Ζαλίκας κράτησε τα στοιχεία που ήθελε από το παιχνίδι, είδε τις αδυναμίες και τα θετικά και χαρακτήρισε το ματς ένα αξιόπιστο τεστ για το στάδιο που διανύει η ομάδα. «Είμαι αρκετά ικανοποιημένος βάσει των δεδομένων που είχαμε μπροστά μας και τον αντίπαλο που αντιμετωπίσαμε», δήλωσε στον «Τ» σχετικά με το ματς ο κυανόλευκος τεχνικός και συνέχισε: «Είδα τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία και πάνω σε αυτά τα δείγματα θα δουλέψουμε ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για το πρωτάθλημα. Είμαστε ακόμη σχετικά πίσω, αλλά είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Προσπάθησαν πολύ στο παιχνίδι και για αυτή την περίοδο που διανύουμε θεωρώ ότι το ματς αποτέλεσε ένα αξιόπιστο τεστ, από το οποίο μπορούν να βγουν συμπεράσματα για την συνέχεια».
Η Νίκη αυτή την εβδομάδα θα συνεχίσει την προετοιμασία της με προπονήσεις και φιλικά ματς ενδιάμεσα, στα οποία αναμένεται να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, σήμερα η ομάδα θα δώσει φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο Σέσκλο με την Ακρόπολη, ενώ το Σάββατο εκτός απροόπτου θα αγωνιστεί στο Βελεστίνο κόντρα στον Ρήγα Φεραίο. Επίσης εξετάζεται το ενδεχόμενο να παίξει την Παρασκευή με την Καλαμαριά.
Πρόταση για παιχνίδι υπήρξε και από τον ΑΣΚ Ολυμπιακό, αλλά κάτι τέτοιο τελικά δεν θα γίνει, καθώς η Νίκη επιθυμούσε ο αγώνας να διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό, όμως ο αγωνιστικός χώρος του κυρίως γηπέδου του σταδίου δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση και σε δέκα περίπου ημέρες θα φιλοξενηθεί εκεί η αναμέτρηση της ΑΕΛ για το ΟΥΕΦΑ. Ετσι αποκλείστηκε το ενδεχόμενο από τους ιθύνοντες του Πανθεσσαλικού να δοθεί το γήπεδο πριν από το ευρωπαϊκό αυτό παιχνίδι για κάποιο φιλικό. Χθεσινές πληροφορίες έκαναν λόγο για φιλικό ματς με τον Εθνικό Ολυμπιακό αύριο στο γήπεδο της Νεάπολης, όμως οι άνθρωποι της Νίκης δήλωναν άγνοια.
Το θετικό για την τεχνική ηγεσία είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών και τραυματισμών. Μόνο ο Μπουτογιάννης έκανε χθες προληπτικά ατομικό πρόγραμμα, καθώς «κληρονόμησε» ένα χτύπημα στην γάμπα από το παιχνίδι με το Αιγάλεω, ωστόσο τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Τα εισιτήρια διαρκείας
Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της Νίκης για το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η τιμή τους ανέρχεται στα 150 ευρώ, ενώ υπάρχουν και αυτά για τις γυναίκες και τα παιδιά γυμνασίου που τιμώνται συμβολικά στα 20 ευρώ. Τα διαρκείας διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό, το Πρακτορείο ΟΠΑΠ του κ. Μαντζανά, το καφέ Ντέρμπι, τον Ομιλο Φιλάθλων Νίκης και το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου