ΤΟΠΙΚΑ

«Απέκρυψαν ότι η προμήθεια νέων οχημάτων από τον Δήμο έγινε με leasing»

απέκρυψαν-ότι-η-προμήθεια-νέων-οχημά-644322

Σχετικά με την προμήθεια νέων οχημάτων για την ενίσχυση της δύναμης των υπηρεσιών Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Βόλου, που παρουσιάστηκαν σήμερα το πρωί, από την Δημοτική Κίνηση «Μαζί για τον Βόλο» εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Σήμερα η Δημοτική Αρχή έδωσε ακόμα ένα ρεσιτάλ, με σκοπό να παρουσιάσει την παραλαβή οχημάτων από το Δήμο. Έργο, το οποίο είναι αποτέλεσμα της σωστής διαχείρισης των χρημάτων των δημοτών, όπως οι ίδιοι λένε. Όμως, αυτό που επιμελώς αποκρύπτουν είναι ότι ΔΕΝ πρόκειται για αγορά οχημάτων! Αυτό που έγινε είναι 5ετές χρονοδάνειο (leasing) οχημάτων με τα 7,2 εκατομμύρια της σύμβασης να αποπληρώνονται σε 60 δόσεις από την επόμενη Δημοτική Αρχή! Έφτασαν στον πέμπτο χρόνο της θητείας τους, δεν αξιοποίησαν το ΕΣΠΑ, ούτε το υποτιθέμενα πλεονασματικό ταμείο του Δήμου, για το οποίο καμαρώνουν εδώ και δυο χρόνια, και έρχονται προεκλογικά να παρουσιάσουν έναν πολυδάπανο δανεισμό οχημάτων, σκορπώντας τα χρήματα των δημοτών και δεσμεύοντας την επόμενη Δημοτική Αρχή! Ας δείξουν, επιτέλους, λίγη σοβαρότητα και υπευθυνότητα οι κυρίες και οι κύριοι της Δημοτικής Αρχής, το χρωστούν στους δημότες! Φτάνει πια η κοροϊδία!

Όσον αφορά την εμφάνιση του επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής, δηλώνουμε ότι δε μας προξενεί εντύπωση! Καταλαβαίνουμε ότι για ένα τμήμα συνδημοτών μας η ύπαρξη ενός αστείου δήμαρχου που καβαλά γαϊδούρια, οδηγεί απορριμματοφόρα και γενικώς κινείται σα να παίζει σε επιθεώρηση χαμηλής στάθμης, προσφέρει μα νότα γέλιου στη δύσκολη καθημερινότητα όλων. Το ερώτημα μας προς αυτούς τους συμπολίτες μας είναι η εξής, τι χρειάζεται ο Δήμος; Διοίκηση ή γελωτοποιούς;

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου