ΤΟΠΙΚΑ

Μαβίδης: Το αντιμετωπίσαμε άμεσα

μαβίδης-το-αντιμετωπίσαμε-άμεσα-643644

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο Νέων Γυναικών ήταν μια σοβαρή διοργάνωση για την πόλη μας και αντιμετωπίστηκε με τον πλέον υπεύθυνο τρόπο από τους αρμόδιους εμπλεκόμενους φορείς.

Η εμφάνιση των ψύλλων στις εγκαταστάσεις δεν αφορά την ελλιπή καθαριότητα, αλλά τη μεταφορά τους μέσω των αποσκευών των αποστολών (όπως έγινε ενημέρωση από τον υπεύθυνο του συνεργείου απεντόμωσης) και όχι μόνο από τη συγκεκριμένη διοργάνωση αλλά και από προηγούμενες διοργανώσεις, λόγω της συνεχούς φιλοξενίας αποστολών από όλο τον κόσμο (Ολυμπιάδα Αστρονομίας).

Τα παραπάνω υποστήριξε ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., απαντώντας σε επερώτηση δημοτικών συμβούλων της μειοψηφίας για ψύλλους που εμφανίστηκαν στους ξενώνες αθλητών κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πόλο Γυναικών.

Ο κ. Μαβίδης στην απάντησή σημειώνει ακόμη τα εξής: «… θα πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι έγιναν και υπεράνθρωπες προσπάθειες για αντιμετωπισθούν μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα τα προβλήματα συντήρησης που προέκυψαν μετά την αποχώρηση όλων όσων συμμετείχαν σε μια ακόμη διοργάνωση που ήταν η Ολυμπιάδα Αστρονομίας.

Η αντιμετώπιση της συγκεκριμένης κατάστασης ήταν άμεση και αποτελεσματική με την συμβολή συνεργείου απεντόμωσης όπως προαναφέρθηκε.

Σχετικά με το θέμα της διατροφής πραγματοποιήθηκε μέσω εταιρείας catering και δεν αφορούσε τις υπηρεσίες του Δήμου Βόλου.

Εγιναν σημαντικές προσπάθειες να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις διαμονής και φιλοξενίας, στο μέτρο που οι συνθήκες το επιτρέπουν (οικονομικές δυνατότητες και οι ξενώνες δεν αποτελούν Ξενοδοχειακή Μονάδα), ώστε να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των συμμετεχόντων.

Με βάση το πρόγραμμα της ΚΟΕ, η ομάδα της Αυστραλίας θα αναχωρούσε από τους ξενώνες στις 17/8/2013 για ξενοδοχείο και τη θέση της θα έπαιρνε η ομάδα της Ισπανίας. Καμία ομάδα δεν αποχώρησε με αιτιολογία την πλημμελή παροχή υπηρεσιών ή υπαιτιότητα των χώρων.

Η ποιότητα των στελεχών του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., η εμπειρία σε διοργανώσεις πολιτιστικού και αθλητικού περιεχομένου και η συνεχής επιλογή της πόλης του Βόλου στη φιλοξενία μεγάλων εκδηλώσεων, είναι η πιστοποίηση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει ο Δήμος Βόλου» , καταλήγει στην απάντησή του ο κ. Μαβίδης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου