ΤΟΠΙΚΑ

Ανακοίνωση της ΔΗΜ.ΤΟ. ΝΔ Βόλου για «πληρωμένους κονδυλοφόρους»

ανακοίνωση-της-δημ-το-νδ-βόλου-για-πλη-641967

Χθες, μία ημέρα μετά τη διευρυμένη συνέλευση της ΝΟΔΕ Μαγνησίας, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Βόλου. Η ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Δημήτρης Βαϊτσης και ο γραμματέας Αργύρης Μπισακός, αναφέρει: «Οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι της συμφοράς απέδειξαν ότι ζούνε σε πανικό και τρόμο με τα «ρεπορτάζ του ψεύδους» που διακινούν αναφορικά με τη διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ Μαγνησίας, που έγινε χθες και η οποία είχε ένα και μοναδικό στόχο: Να πούμε τέλος στη δημοτική αρχή του Α. Μπέου.

Να βάλουμε τέλος σ’ αυτόν τον κατήφορο που έχει πάρει ο δήμος Βόλου. Ολοι οι συμμετέχοντες και παριστάμενοι (βουλευτής, πολιτευτές, αιρετοί της Αυτοδιοίκησης, εκλεγμένα κομματικά στελέχη και στελέχη του μητρώου ΝΔ), στη διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ Μαγνησίας, δώσαμε το σύνθημα της τελικής ευθείας ενόψει της εκλογικής μάχης για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές, στηρίζοντας με όλες τις δυνάμεις μας την Υποψήφια Δήμαρχο Νάνσυ Καπούλα. Ολοι μας είμαστε σε θέση μάχης και συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο νίκης για το Δήμο Βόλου.

Ολα τα υπόλοιπα είναι αποκύημα φαντασίας και ένδειξη φόβου προερχόμενα από την παραδοχή ήττας που διαβλέπουν στο στρατόπεδο του ενεργεία Δημάρχου. Τους παραδίδουμε στην τοπική κοινωνία, η οποία ξέρει και κρίνει, ξέρει και ξεχωρίζει τα πληρωμένα παπαγαλάκια των κατασκευαστών του ψεύδους που προσπαθούν να εξασφαλίσουν την λαθραία επιβίωσή τους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα συναντηθούμε πουθενά! Αυτοί θα παραμείνουν απορριπτόμενοι ως γνήσια σκουπίδια κρυμμένοι πίσω από τα πληκτρολόγια, ενώ εμείς θα είμαστε εκεί έξω στην πραγματική κοινωνία με τη Νάνσυ στον έντιμο εκλογικό αγώνα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου