ΤΟΠΙΚΑ

Απέκτησε Πιστοποιητικό Πληροφορικής επιπέδου Proficiency για προχωρημένες και σπάνιες δεξιότητες -Αποδεκτό από το ΑΣΕΠ

απέκτησε-πιστοποιητικό-πληροφορικής-640812

Τα κέντρα Δια Βίου Μάθησης Easy Education, εδώ και 13 χρόνια, υλοποιούν προγράμματα Πληροφορικής τα οποία οδηγούν στην απόκτηση πιστοποιητικού αναγνωρισμένου από ελληνικό Δημόσιο, ΑΣΕΠ και Ιδιωτικό τομέα. Πλέον μπορείτε να παρακολουθήσετε πρόγραμμα πληροφορικής επιπέδου Proficiency και να διαφοροποιηθείτε στην αγορά εργασίας. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση αποτυχίας.*

Πλέον οι τρέχουσες συνθήκες, το σύνολο δηλαδή της κοινωνικοοικονομικής δραστηριότητας, διέπεται από την χρήση ψηφιακών μέσων και συγκεκριμένα των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών. Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα κατάρτισης στην πληροφορική επιπέδου proficiency έχει ως βασικό σκοπό την ανάπτυξη εκείνων των δεξιοτήτων, ώστε ο κάτοχος της να είναι απόλυτα επίκαιρος στις δεδομένες ανάγκες για άμεση υλοποίηση σύνθετων και πλέον ενεργειών, που απαιτεί το σύγχρονο καθημερινό περιβάλλον. Επίσης, θέτει τον συμμετέχοντα- επιμορφούμενο ένα βήμα μπροστά έναντι του ανταγωνισμού για την κατάκτηση μιας θέσης εργασίας καθώς παράλληλα τον προετοιμάζει για την συμμετοχή του σε εξετάσεις προς απόκτηση πιστοποιητικού αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Δημόσιο αλλά και τον ιδιωτικό τομέα.

Αποκομίστε τα πολυσήμαντα εργαλεία όπως η σύνταξη ενός επαγγελματικού εγγράφου ή ενός υπολογιστικού φύλλου, με πλήθος υπολογισμών, έως και την γνώση αντιμετώπισης αλλά και διαχείρισης βάσεων δεδομένων, οι οποίες από εδώ και πέρα κρίνονται απόλυτα απαραίτητες προκειμένου να στηρίξετε τόσο τον μαθητικό και φοιτητικό, όσο και τον εργασιακό σας βίο. Το σημαντικότερο;; Με την ολοκλήρωση του επιπέδου Proficiency της Πληροφορικής, τη χρήση όλων των παραπάνω εφαρμογών θα είστε σε θέση να τη συνθέσετε ώστε να ολοκληρώνετε ιδιαίτερα απαιτητικά έργα ταχύτατα. Επιπρόσθετα η ολοκλήρωση του συνόλου των ενοτήτων θα σας αποδώσει σφαιρική εικόνα ώστε αυθύπαρκτα να ανταπεξέλθετε στις μόνιμες από εδώ και πέρα προκλήσεις του ψηφιακού κόσμου.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ολοκληρώστε την εγγραφή σας για ένταξη στο νέο τμήμα έως 07/05/2021.

Έναρξη νέων τμημάτων: 10/05/2021.

*Αναλυτικά: Η βάση για την κρίση επιτυχίας στις εξετάσεις είναι 70%. Στην περίπτωση αποτυχίας λοιπόν του υποψηφίου στις εξετάσεις, ο συμμετέχων δικαιούται δωρεάν επανεξέταση. Στην επαναληπτική εξέταση, εάν ο υποψήφιος αποτύχει φέροντας ποσοστό 56% και άνω, τότε έχει τη δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων του.

ΔΕΙΓΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ
https://ispring-cloud-437.ispringcloud.eu/acc/A2Ty50ExMDQyODE/s/104281-n4FxW-PSpHe-snvPR

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο 23111 10186 (Δευ-Παρ 10.00-17.00) ή αποστέλλοντας άμεσο ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected]

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education, www.easy-education.gr

Υπεύθυνος Σπουδών: Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος

Εδώ τα βρίσκεις ΟΛΑ!

Δείτε τις δομές του Κέντρου:

https://www.youtube.com/watch?v=cwMfUvPx7LU&feature=emb_logo

Δες εδώ πώς θα κερδίσεις εκπτώσεις έως -40%

Δες και τις λοιπές υπηρεσίες του Κέντρου:
1. 13 εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενες επιμορφώσεις σε συνεργασία με το ΚΕΔΙΒΙΜ του Παντείου Πανεπιστημίου.

  1. Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων
  2. Μοριοδοτούμενες εξ αποστάσεως επιμορφώσεις
  3. Επιμορφώσεις Ιδιωτικού Τομέα

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου