ΤΟΠΙΚΑ

Ελεύθερο το ζευγάρι για το χασίς μετά την απολογία του στον ανακριτή

ελεύθερο-το-ζευγάρι-για-το-χασίς-μετά-τ-64082

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν ο 29χρονος και η 28χρονη σύντροφός του, που συνελήφθησαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου για κατοχή ποσότητας κάνναβης βάρους 120 γραμμαρίων.

Σε έλεγχο αστυνομικοί εντόπισαν τα ναρκωτικά πάνω στον 29χρονο και τα κατέσχεσαν.

Στο πλαίσιο καταπολέμησης της διακίνησης ναρκωτικών και ύστερα από αξιοποίηση κατάλληλων στοιχείων αστυνομικοί προχώρησαν στη συνέχεια σε αιφνιδιαστικό έλεγχο στο σπίτι του. Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν άλλη μία ποσότητα ναρκωτικών, βάρους περίπου 20 γραμμαρίων.

Συνέλαβαν και τη σύντροφο του ηλικίας 28 ετών. Ακόμη οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ζυγαριά και τρία κινητά τηλέφωνα ως μέσα διευκόλυνσης. Οι συλληφθέντες κρατήθηκαν και χθες απολογήθηκαν στον ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος φέρεται να έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αστυνομικές αρχές με παρόμοιες πράξεις. Κατά την απολογία του το ζευγάρι υποστήριξε ότι είχε την ποσότητα των ναρκωτικών για δική του χρήση.

Το ζευγάρι αφέθηκε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης μια φορά τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου