ΤΟΠΙΚΑ

Για την 4η αγωνιστική της Δ΄ Εθνικής προετοιμάζονται Θησέας και Αστέρας

για-την-4η-αγωνιστική-της-δ΄-εθνικής-πρ-851206

Το μυαλό στην τέταρτη αγωνιστική του περιφερειακού πρωταθλήματος έχουν στρέψει οι ομάδες της Μαγνησίας, με τον Θησέα να στερείται τον Ανδρουτσόπουλο που είναι τιμωρημένος, όπως και ο Παλάσης του Αστέρα.
Ο Θησέας θα φιλοξενηθεί από τον Ρήγα, ενώ ο Αστέρας θα κοντραριστεί με τον Φιλοκτήτη εκτός έδρας.

Θησέας
Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στον Αρη Αγίου Κωνσταντίνου ο Θησέας προετοιμάζεται για την πολύ κρίσιμη αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής. Οι πράσινοι θα φιλοξενηθούν από τον Ρήγα στο Βελεστίνο για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το μόνο που υπόσχονται παίκτες και τεχνική ηγεσία είναι ακόμη περισσότερη δουλειά, έτσι ώστε ο σύλλογος να βρει και να αποδείξει τον καλό του εαυτό, καθώς η αξία των παικτών της είναι αδιαμφισβήτητη. Από το οπλοστάσιο του τεχνικού Νίκου Χατζηκυριακίδη θα απουσιάσει για το τοπικό ντέρμπι ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος που αποβλήθηκε αδίκως στον τελευταίο αγώνα. Από εκεί και πέρα προβλήματα τραυματισμών δεν απασχολούν την ομάδα της Αγριάς. Διαιτητής του αγώνα ορίσθηκε ο κ. Μαλούτας από την Ημαθία και τον ρόλο των βοηθών θα επωμιστούν οι Γιοβανόπουλος και Κότσυβας.

Αστέρας
Μετά το διπλό επί του Ηρακλή Σοφάδων ο Αστέρας επιδιώκει σε ακόμη
ένα την ερχόμενη αγωνιστική, παίζοντας στη Μελιβοία. Βέβαια για τους παίκτες των Καλόγηρου-Τζήκα ο αντίπαλος θα είναι πιο δυνατός, καθώς αντιμέτωπος θα είναι ο Φιλοκτήτης που βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας στον 4ο όμιλο του περιφερειακού με έξι βαθμούς. Στόχος φυσικά των “ροσονέρι” η όσο δυνατόν μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών, που θα τους επιτρέψουν να αναρριχηθούν ακόμη ψηλότερα. Από την κυριακάτικη υποχρέωση του συλλόγου από το Ριζόμυλο θα απουσιάσει ο Παλάσης, ο οποίος έχει εκτίσει μόλις μια από τις τρεις αγωνιστικές που έχει τιμωρηθεί, ενώ αμφίβολος είναι ο Κουτσουνίδης που είχε ένα τράβηγμα στον προσαγωγό από την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στον Πρωτεσίλαο για το κύπελλο. Ο εν λόγω αμυντικός ξεκίνησε χθες ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων και η συμμετοχή του κρίνεται αρκετά αμφίβολη. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Σελεμίδης από τον ΣΔΠ Πέλλας και βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Καραμπατάκης και Σίπκας από τον ίδιο σύνδεσμο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου