ΤΟΠΙΚΑ

Συμφωνία ΓΣΕΒΕΕ – ΚΕΔΕ για τις ληξιπρόθεσμες προς ΟΤΑ

συμφωνία-γσεβεε-κεδε-για-τις-ληξιπρό-640536

Θετικά είδε την πρόταση της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους ΟΤΑ ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης.

Στη συνάντηση στα γραφεία της ΓΣΕΒΕΕ συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γ. Καββαθάς και ο Γ. Γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γ. Κουράσης με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας κ. Γ. Πατούλη.

Οπως επισημαίνεται με ανακοίνωση, η πρόταση της ΚΕΔΕ είναι αντίστοιχη με αυτή που προωθείται για τις 100 δόσεις προς το Δημόσιο, με την οποία συμφωνεί η ΓΣΕΒΕΕ η οποία από την πλευρά της παρέδωσε υπόμνημα στον κ. Πατούλη στο οποίο περιέχεται σειρά τροποποιήσεων.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ είδε θετικά την πρόταση και δήλωσε ότι θα την προωθήσει στο Δ.Σ. της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας.

Η ΓΣΕΒΕΕ προτείνει την υποχρεωτική υπαγωγή του συνόλου των βεβαιωμένων ή μη και των ληξιπρόθεσμων οφειλών και μεταξύ άλλων το τέλος επί των ακαθαρίστων για τα Κέντρα Διασκέδασης να ορίζεται σε ποσοστό μέχρι 5% μετά από απόφαση του οικείου Δημοτικού Συμβουλίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου