ΤΟΠΙΚΑ

40χρονος στην Αγριά τραυματίστηκε προσπαθώντας να σώσει γάτα

40χρονος-στην-αγριά-τραυματίστηκε-προσ-639317

Περιπετειώδη κατάληξη είχε η προσπάθεια απεγκλωβισμού ενός γατιού από το φωταγωγό πολυκατοικίας χθες για 40χρονο κάτοικο Αγριάς.

Ο φιλόζωος, ενώ προσπαθούσε να απελευθερώσει το γατί έπεσε από τη σκάλα, στην οποία είχε ανέβει δίπλα από τοιχίο που είχε πρόσβαση στο φωταγωγό και χτύπησε σοβαρά στο πόδι του.

Γύρω στις 10.15 το πρωί συγκεκριμένα δύο πυροσβεστικά οχήματα με εφτά πυροσβέστες έσπευδαν στην Αγριά μετά από κλήση για βοήθεια σε 40χρονο, που ήταν τραυματισμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος απευθύνθηκε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία προκειμένου οι πυροσβέστες να τον στερεώσουν σε φορείο και να τον μετακινήσουν, καθώς από τον τραυματισμό του δεν μπορούσε να περπατήσει.

Χρειαζόταν βοήθεια ώστε στη συνέχεια το ΕΚΑΒ που θα ειδοποιούσε να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο.

Αμεσα έσπευσαν στο σημείο οι πυροσβέστες οι οποίοι παρείχαν συνδρομή στον 40χρονο.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν στη συνέχεια και απεγκλώβισαν με καταρρίχηση και το γατί και επέστρεψαν στην Υπηρεσία.

Φωτιές σε δύο τζάκια

Σε δύο περιστατικά πυρκαγιών ευτυχώς μικρής έκτασης κλήθηκε και επενέβη χθες η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Απογευματινές ώρες έγιναν δύο κλήσεις για παροχή βοήθειες για φωτιές σε τζάκια σε δύο σπίτια στον Άγιο Ονούφριο και στη Χιλιαδού. Πυροσβεστικά οχήματα έσπευσαν στους τόπους και ευτυχώς οι φωτιές κατασβήστηκαν πριν λάβουν διαστάσεις. Η προανάκριση συνεχίζεται.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου