ΤΟΠΙΚΑ

Με απουσίες αλλά με καλή ψυχολογία ο Ολυμπιακός περιμένει το Χαϊδάρι

με-απουσίες-αλλά-με-καλή-ψυχολογία-ο-ο-851206

Με απουσίες αλλά με καλή και αλλαγμένη ψυχολογία ο Ολυμπιακός περιμένει την Κυριακή το Χαϊδάρι, θέλοντας να πετύχει την πρώτη νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές, όπου δεν χαμογέλασε και άλλαξε προπονητή…
Ο νέος προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος ρίχνει το βάρος στην τακτική και στο ανέβασμα της ψυχολογίας, ενώ δεν θέλει να ρισκάρει με παίκτες που είναι ανέτοιμοι και οι τραυματισμοί τους αφήσαν πίσω από θέμα προετοιμασίας και ετοιμότητας. Σίγουρα ο νεαρός τεχνικός θέλει να περάσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα και σήμερα θέλει να καταλήξει και στο σχήμα που θα ξεκινήσει η ομάδα την Κυριακή κόντρα στο Χαϊδάρι, θέλοντας την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.
Η αλλαγή προπονητή αναμένεται να επηρεάσει θετικά την ομάδα, που ως τώρα έχει μια πορεία που θυμίζει την προηγούμενη παρουσία της στη Β Εθνική και την οποία θέλει να αλλάξει.

Χωρίς Πέτρου, Χαϊκάλη
Χωρίς του Πέτρου και Χαϊκάλη θα παραταχθεί, όπως όλα δείχνουν, ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με το Χαϊδάρι, αφού είναι τραυματίες . Ο Πέτρου δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση του, ενώ ο Χαϊκάλης ταλαιπωρείται στους κοιλιακούς. Η κατάστασή τους δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας, αν και ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, Σούλης Παπαδόπουλος, προτίθεται να τους έχει στον πάγκο για τον αγώνα με το Χαϊδάρι, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους…
Άλλος «πονοκέφαλος» δεν υπάρχει για τον 40χρονο προπονητή των «ερυθρόλευκων», ο οποίος μεθαύριο θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας και όπως είναι φυσικό θα θελήσει να συνδυάσει με νίκη την πρώτη του παρουσία στο Βόλο.

Ανακοίνωση των Αustrian Boys
«Eπειδή παρόμοιο έργο το είδαμε και πριν δύο χρόνια και δεν έχουμε διάθεση να το παρακολουθήσουμε ξανά, εκφράζουμε την εμπιστοσύνη μας στους παίκτες μας πως την Κυριακή θα πάρουμε επιτέλους την πρώτη νίκη και θα κάνουμε μια νέα αρχή.
Καλούμε τον κόσμο μας να πεισμώσει, να συσπειρωθεί. Όλοι να είμαστε παρόντες στο γήπεδο, να βοηθήσουμε με το δικό μας τρόπο για την επίτευξη αυτής της πολυπόθητης πρώτης επιτυχίας.
Επίσης, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, έτσι και σ’ αυτά που ακολουθούν, οι αντιδράσεις και οι εκδηλώσεις μας θα συνεχιστούν, για να γίνει επιτέλους ο ενιαίος Ολυμπιακός Βόλου. Όλοι την Κυριακή στο ΕΑΚ».

Ο Χρ. Μήτσιος σφυρίζει
Ο Χρήστος Μήτσιος του Συνδέσμου Ηπείρου ορίσθηκε να διευθύνει τον Κυριακάτικο αγώνα του Ολυμπιακού με το Χαϊδάρι.
Ο διαιτητής από τα Γιάννινα είναι από αυτούς που παρακολουθούνται από μόνιμο παρατηρητή (Μέντορα) για να ανεβούν κατηγορία και φέτος έχει σφυρίξει το ματς Αιγάλεω-Θρασύβουλος 0-0 και ένα ντέρμπι Δ Εθνικής με τον Βολιώτη Γιάννη Καμινάρη παρατηρητή.
Πέρσι έπαιξε 4 ματς β εθνικής (Καστοριά-Καλλιθέα 4-1,Εθνικός -Σέρρες 3-0, Χαϊδάρι Πανθρακικός 1-0, Ηλυσιακός -Σέρρες 1-1) και δυο αγώνες Γ εθνικής (Τρίκαλα-Θερμαϊκός 2-4 ,Παναιτωλικός-Διαγόρας 2-2). Ο Χρ. Μήτσιος την Κυριακή θα έχει βοηθούς τον Κ. Αθανασίου του ΣΔΠ Ηπείρου και τον Σ. Γουργιώτη από την Φθιώτιδα, απ’ όπου είναι και ο τέταρτος Διαιτητής Γ. Τζοβάρας.

Στα Γιάννενα οι Νέοι
Με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα νέων Β’ και Γ’ Εθνικής. Έτσι για τον 2ο όμιλο η ομάδα του Ολυμπιακού που στο πρώτο ματς εχασε στα Καναλια από τον Παναιτωλικό θα τεθεί αντιμέτωπη του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος στην πρεμιέρα της διοργάνωσης «φιλοδώρησε» τη Δόξα με 6 γκολ στη Δράμα!!! Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή 28/10 και ώρα 11:00 στο ΕΑΚ Ανατολής Ιωαννίνων, με διαιτητή τον Κ. Μπούμπα (Α. Σιόντης, Χ. Τσιρώνης) από τον σύνδεσμο Ηπείρου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης ημέρας:
Σάββατο 27/10: Παναιτωλικός-Πανσερραϊκός (15:00), Αγροτικός Αστέρας-Καστοριά (15:30).
Κυριακή 28/10: ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΣΚ Ολυμπιακός (11:00), Πιερικός-Κέρκυρα (11:00). Ρεπό θα έχει η Δόξα Δράμας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου