ΤΟΠΙΚΑ

Συνεργείο της ΕΤ-3 στην Ζαγορά

συνεργείο-της-ετ-3-στην-ζαγορά-851206

Στις φυσικές καλλονές του Δήμου Ζαγοράς θα περιηγηθεί η κάμερα της εκπομπής της ΕΤ-3 “Κυριακή στο χωριό”, στο διάστημα μεταξύ 1ης και 4ης Νοεμβρίου. Τα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου και οι ρεπόρτερς της εκπομπής θα βρίσκονται από αύριο στην περιοχή, προκειμένου να προετοιμάσουν το πεδίο για το τελικό γύρισμα, που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου. Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει προ καιρού από τους κατοίκους και τους φορείς της περιοχής, προκειμένου να δώσουν το “παρών” στο γλέντι που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, στην “καρδιά” της Ζαγοράς. Οπως αναφέρει η “ψυχή” της βραβευμένης εκπομπής της ΕΤ-3, Μάρνη Χατζηεμμανουήλ, μιλώντας στον “Τ” “οι κάτοικοι του Πηλίου, το οποίο φημίζεται για τις φυσικές ομορφιές του, είναι πάρα πολύ φιλόξενοι και εργάζονται σκληρά. Για τον λόγο αυτό θα κάνουμε γυρίσματα στην περιοχή της Ζαγοράς, με την συμμετοχή όλων των φορέων της περιοχής”.
Ενόψει των γυρισμάτων, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ζαγοριανών Βόλου απευθύνει πρόσκληση στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου να πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Ζαγοράς την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στην έδρα του Δήμου, Ζαγορά, στο πλαίσιο του τηλεοπτικού γυρίσματος της εκπομπής “Κυριακή στο χωριό” που, όπως προαναφέρθηκε, θα προβληθεί από την ΕΤ-3.
Σύμφωνα με το σκεπτικό της εκπομπής, θα προβληθούν η ιστορία, ο πολιτισμός, τα ήθη και έθιμα, οι παραδοσιακές γεύσεις, τα χορευτικά συγκροτήματα αλλά και όλες οι επιμέρους παράμετροι της καθημερινής δράσης και εξέλιξης της περιοχής, σε όλους τους τομείς. Οπως αναφέρει η δήμαρχος Ζαγοράς κ. Μανίνη “στα τηλεοπτικά γυρίσματα και βέβαια στο γλέντι που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στην Ζαγορά, θα συμμετάσχουν όλοι οι φορείς, οι επαγγελματίες αλλά και οι κάτοικοι όλων των Δημοτικών Διαμερισμάτων, προκειμένου να αναδειχθεί η ζωή αλλά και οι εν γένει δράσεις που αναπτύσσεται σε όλους τους τομείς”.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου