ΤΟΠΙΚΑ

Χέρι βοήθειας σε απόρους της Σκιάθου

χέρι-βοήθειας-σε-απόρους-της-σκιάθου-637473

Γαλοπούλες και είδη πρώτης ανάγκης σε 100 οικογένειες με πρωτοβουλία ξενοδόχων

Γαλοπούλες και τρόφιμα θα διανεμηθούν σε 100 οικογένειες της Σκιάθου με πρωτοβουλία του προέδρου της Ενωσης Ξενοδόχων Σκιάθου, Θωμά Κουκουλάκη, ενόψει Χριστουγέννων.

Μιλώντας ο ίδιος στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, υπογραμμίζει ότι στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι να δοθεί χέρι βοήθειας σε όσα μέλη της τοπικής κοινωνίας βιώνουν οικονομικές δυσκολίες και στερούνται ακόμη και τα αναγκαία στο καθημερινό τραπέζι, πολύ δε περισσότερο στο εορταστικό.

Παράλληλα ο κ. Κουκουλάκης επισημαίνει ότι οι επαγγελματίες του νησιού και τα μέλη της Ενωσης ξενοδόχων είναι ευαισθητοποιημένα και εκφράζουν σε κάθε ευκαιρία, την κοινωνική τους ευαισθησία. Ο ίδιος υπενθυμίζει ότι η Ενωση Ξενοδόχων Σκιάθου συνέδραμε αποφασιστικά, σε συνεργασία με την τοπική Εκκλησία, την προσπάθεια συγκέντρωσης κλινοσκεπασμάτων, ενδυμάτων, υποδημάτων, αλλά και ειδών πρώτης ανάγκης, για την ενίσχυση των απόρων του νησιού.

Ανάλογη δράση είχε αναπτυχθεί σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του παιδιού» με στόχο την στήριξη των προσφύγων και παλαιότερα για την κάλυψη των αναγκών των φυλακών, έχοντας παράλληλα το βλέμμα στραμμένο σε επόμενες δράσεις, κοινωνικού χαρακτήρα.

«Οποτε μας ζητηθεί η βοήθεια, πάντα συνδράμουμε, διότι πέρα από την επιχειρηματική μας δραστηριότητα, δεν ξεχνούμε ποτέ τις ανάγκες των συνανθρώπων μας» υπογραμμίζει ο ίδιος, δίνοντας το στίγμα των αλληλέγγυων πρωτοβουλιών που αναπτύσσονται.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου