ΤΟΠΙΚΑ

Παράταση εργοταξιακού ρεύματος για ακίνητα αποφασίζει ο Δήμος Βόλου

παράταση-εργοταξιακού-ρεύματος-για-α-636985

Η παράταση του εργοταξιακού ρεύματος με κοινωνικά κριτήρια σε δημότες που δεν μπορούν να λάβουν μόνιμη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος θα απασχολήσει το δημοτικό συμβούλιο Βόλου που συνεδριάζει σήμερα, Δευτέρα, στις 2 το μεσημέρι, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Το προηγούμενο διάστημα συγκροτήθηκε η επιτροπή η οποία δέχθηκε και εξέτασε τα αιτήματα των δημοτών για παράταση εργοταξιακού ρεύματος. Ηδη εγκρίθηκαν 44 αιτήματα και στη σημερινή συνεδρίαση αναμένεται να ανάψει «πράσινο φως» για επιπλέον 11 αιτήματα πολιτών.

Τέθηκαν ειδικά κριτήρια για να δοθούν παρατάσεις στην παροχή εργοταξιακού ρεύματος. Σύμφωνα με αυτά η παράταση δίνεται για κοινωνικούς λόγους δηλαδή σε οικογένειες πολυτέκνων, τριτέκνων, μονογονεϊκές οικογένειες, ανέργων, απόρων, ΑΜΕΑ, ατόμων με σωματική αναπηρία τουλάχιστον 67%, οικογένειες μέλη των οποίων αντιμετωπίζουν σοβαρά και χρόνια ιατρικά προβλήματα, με προσκόμιση των αντίστοιχων δικαιολογητικών – δημοσίων εγγράφων που αποδεικνύουν τις αναφερόμενες ιδιότητες και σε άτομα που είναι σε αποδεδειγμένη οικονομική αδυναμία να ολοκληρώσουν την κατασκευή των οικιών τους και υποχρεώνονται να μείνουν σ’ αυτές παρόλο που είναι ημιτελείς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου