ΤΟΠΙΚΑ

Τελευταίο «αντίο» σήμερα στον 61χρονο μηχανολόγο –μηχανικό

τελευταίο-αντίο-σήμερα-στον-61χρονο-μ-636737

«Eσβησε» το χαμόγελο του γνωστού Βολιώτη μηχανολόγου – μηχανικού Βασίλειου Τσαγανού.

Ο άτυχος άνδρας άφησε χθες σε ηλικία 61 ετών την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου είχε διακομιστεί με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Εδινε μάχη με τον καρκίνο εδώ και πέντε χρόνια και όλο αυτό το διάστημα ήταν πολύ δυνατός, όπως και πάντοτε, όμως η μάχη που έδινε δυστυχώς ήταν άνιση.

Την περασμένη Τρίτη το βράδυ που η υγεία του επιδεινώθηκε η οικογένειά του τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Ο Βασίλειος Τσαγανός διατηρούσε τεχνικό γραφείο στην Αλεξάνδρας με Γκλαβάνη και παράλληλα ανέπτυσσε πλούσια δράση στα κοινά.

Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές είχε κατεβεί ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βόλου με την παράταξη του Μαργαρίτη Πατσιαντά «Δρόμοι Συνεργασίας».

Ακόμη είχε έντονη δραστηριότητα και στα συνδικαλιστικά θέματα του κλάδου του. Παλαιότερα ήταν μέλος στην Επιτροπή Περιβάλλοντος του ΤΕΕ Μαγνησίας, αλλά και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής.

Γενικά ήταν ιδιαίτερα δραστήριος με ζωηρό ενδιαφέρον για την πόλη του και τα τοπικά πράγματα.

Ο Βασίλειος Τσαγανός ήταν παντρεμένος και από τον γάμο του είχε αποκτήσει μία κόρη.

Το άγγελμα του θανάτου του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, αλλά και συγγενείς και φίλους, που δεν περίμεναν την τραγική κατάληξη.

Συγγενείς και φίλοι θα συνοδεύσουν τον 61χρονο στην τελευταία του κατοικία σήμερα Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Βόλου.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, εκφράζονται θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο του Βασίλη Τσαγανού, μηχανικού στην ΕΒΟΛ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πρόωρα, μετά από μάχη με την επάρατο. Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από την τοπική οργάνωση του κυβερνώντος κόμματος επισημαίνονται τα εξής:

«Με αισθήματα θλίψης και οδύνης εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του συντρόφου μας Βασίλη Τσαγανού ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Ο σύντροφος Βασίλης ήταν μέχρι την τελευταία στιγμή ένας μαχητικός και ανιδιοτελής αγωνιστής της Αριστεράς. Θα τον θυμόμαστε για πάντα με αγάπη και εκτίμηση».

Αντί στεφάνου και κατόπιν επιθυμίας της οικογένειάς του, ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας θα καταθέσει στη μνήμη του το ποσό των 50 ευρώ στη «Φλόγα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου