ΤΟΠΙΚΑ

Εκτός έδρας πιο δυνατή η Νίκη που «τα έχει» και με τη διαιτησία

εκτός-έδρας-πιο-δυνατή-η-νίκη-που-τα-έ-851206

Απογοήτευση επικρατεί στη Νίκη όχι από την ήττα από την Καβάλα αλλά από την συμπεριφορά της διαιτησίας απέναντι στην ομάδα. Στο προχθεσινό ματς η Καβάλα που κέρδισε στο Βόλο έδειξε πιο πλήρης, αλλά σίγουρα είχε και την εύνοια της διαιτησίας σε εκνευριστικό βαθμό για τους αντιπάλους.
Πάντως στη Νίκη παρ’ ότι απέχουν 10 βαθμούς από την κορυφή ελπίζουν και σε παραπάνω θέσεις, ποντάροντας στη δύναμη της ομάδας στα εκτός έδρας ματς.
Η Νίκη μετά από 8 αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής φαίνεται να έχει μια θετική πορεία και αν δεν υπήρχαν οι εντός έδρας ήττες από τα Γιαννιτσά και την Καβάλα και οι άδικες διαιτησίες η ομάδα θα ήταν σε θέση ανόδου…
Πάντως εκτός έδρας η Νίκη είναι αήττητη, δείχνοντας ικανή να διεκδικήσει θέσεις ψηλότερα, με τον Νίκο Ζαλίκα να έχει δημιουργήσει ομάδα συνόλου, αφού στις εκτός έδρας αναμετρήσεις έχει μαζέψει τους 9 από τους 12 βαθμούς της, παρ’ ότι η βολιώτικη ομάδα κλήθηκε να αντιμετωπίσει δύσκολο πρόγραμμα, καθώς από τα έξι πρώτα ματς έδωσε τα τέσσερα μακριά από τη Ν. Ιωνία.
Η Νίκη ξεκίνησε το πρωτάθλημα με διπλό εκτός έδρας, αφού κέρδισε στο θεσσαλικό ντέρμπι στην Καρδίτσα 1-2 την Αναγέννηση. Οι πρώτοι βαθμοί για τους «κυανόλευκους» χάθηκαν στην Αλεξανδρούπολη. Η Νίκη ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Θράκη και θα μπορούσε να κερδίσει, αν εκμεταλλευόταν την αριθμητική της υπεροχή για 30 λεπτά. Μετά την πρώτη ήττα που προήλθε από τα Γιαννιτσά στο Πανθεσσαλικό με 2-1, η Νίκη έδωσε δύο σερί εκτός έδρας ματς, από τα οποία αποκόμισε τέσσερις πόντους στο 1-1 με Θερμαϊκό και από το 1-2 της Άρτας, ενώ πριν τη δεύτερη προχθεσινή ήττα από την Καβάλα, πάλι στο Πανθεσσαλικό, πήρε ισοπαλία 2-2 στη Δράμα.
Χαρακτηριστικό της Νίκης είναι ότι είναι πιο δυνατή εκτός, ενώ και τα δυο ματς στο Βόλο τα έχει χάσει ημέρα Τέταρτη.

Ανακοίνωση ΠΑΕ Νίκης Βόλου
Από την ΠΑΕ Νίκη εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση :
«Κάνουμε τιτάνιες προσπάθειες για να ξαναφέρουμε τους φιλάθλους στο γήπεδο.
Αγαπάμε το ποδόσφαιρο και αγωνιζόμαστε μέσα από τους στίβους για να κατακτήσουμε την νίκη.
Η νεανική μας ομάδα είναι για εμάς επένδυση στο μέλλον.
Δυστυχώς όμως, διαιτησίες σαν την σημερινή, λειτουργούν ανασταλτικά στις προσπάθειες μας. Δεν θέλουμε την εύνοια κανενός. Θέλουμε ίσες ευκαιρίες και δικαιοσύνη. Για εμάς δεν είναι αυτοσκοπός να καταγγέλλουμε διαιτητές.
Είναι υποχρέωση μας όμως, να προστατεύσουμε τον αγώνα των αθλητών μας.
Σε αυτούς στεφόμαστε και τους συγχαίρουμε για την αγωνιστικότητα τους, όπως και στους οπαδούς μας που συμπορεύονται μαζί με τους ποδοσφαιριστές.»

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου