ΤΟΠΙΚΑ

Κοιτάει μπροστά ο Εθνικός Ολυμπιακός… περιμένοντας συνέχεια με ντέρμπι

κοιτάει-μπροστά-ο-εθνικός-ολυμπιακός-851206

Μπροστά και το επόμενο ματς που είναι το κλασικό ντέρμπι με τη Νίκη κοιτάει ο Εθνικός Ολυμπιακός, θέλοντας συνέχεια επιτυχιών… Αν και η χθεσινή απόφαση της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου περί αναστολής των πρωταθλημάτων Β’ και Γ’ Εθνικής αφήνει μετέωρη την ημερομηνία διεξαγωγής του ντέρμπι της προσεχούς αγωνιστικής με τη συμπολίτισσα Νίκη, στον Εθν. Ολυμπιακό δεν ανησυχούν.
Ούτως ή άλλως αυτό Σαββατοκύριακο οι Βολιώτες δεν είχαν αγωνιστική δράση, μια και η ΕΕΠ Β’-Γ’ Εθνικής έχει ενημερώσει από καιρό ότι έκανε δεκτό το αίτημα της Αστυνομίας και ανέβαλε όλα τα παιχνίδια λόγω του εορτασμού της 34ης επετείου του Πολυτεχνείου.
Όμως μετά τις χθεσινές εξελίξεις κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για το πότε θα γίνει ο αγώνας για την 9η ημέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Πάντως, ανεξάρτητα από το πότε θα οριστεί από τη διοργανώτρια αρχή, η ουσία για τον Σταματίου είναι ότι μέχρι τότε θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Ακόμη και ο Σίμον Σαβάλα δείχνει πως ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, με τον Πολωνό να ετοιμάζεται για την επανεμφάνισή του στην αναμέτρηση με την ομάδα της Νέας Ιωνίας.
Αρχής γενομένης από τον αγώνα με τη Νίκη, ο Ολυμπιακός θα δώσει μία τετράδα παιχνιδιών που ουσιαστικά εάν δεν συγκεντρώσει τουλάχιστον 10-12 βαθμούς θα πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι και τη νέα σεζόν θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Έτσι μετά τη Νίκη θα ακολουθήσουν τα παιχνίδια με Πρέβεζα (εκτός), ΑΕ Γιάννενα (εντός) και Λαμία (εκτός), στα οποία οποιοδήποτε… γκέλα θα αποδειχθεί καταδικαστική.

Ο Ολυμπιακός μετά την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής είναι όγδοος στην κατάταξη των ομάδων στο βόρειο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ενώ εξαιτίας του νέου «στραβοπατήματος» στην Πτολεμαϊδα μεγάλωσε η «ψαλίδα» με την Καβάλα και τον ΠΑΟΝΕ που οδηγούν την κούρσα. Φτάνοντας στα μισά περίπου του α’ γύρου οι «ερυθρόλευκοι» μόνο ευχαριστημένοι δεν μπορούν να αισθάνονται από τις επιδόσεις τους, οι οποίες έχουν… φρενάρει τον Ολυμπιακό.

Σειρά παίρνει η Νίκη
Ραντεβού στην ΕΠΟ την ερχόμενη Τρίτη
Την ερχόμενη Τρίτη 20/11 θα βγει η απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για την έφεση που κατέθεσαν οι «ερυθρόλευκοι» στη γνωστή υπόθεση των Τζέκου και Μπιτέλη, οι οποίοι λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού άφησαν τον Ολυμπιακό και προτίμησαν να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Καρδίτσα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου