ΤΟΠΙΚΑ

Φιλικό για τον Ολυμπιακό αύριο στο περιθώριο της κρίσιμης συνάντησης

φιλικό-για-τον-ολυμπιακό-αύριο-στο-περ-851206

Να ξεφύγουν από την ρουτίνα και τις συνεχόμενες προπονήσεις έχουν την ευκαιρία στον Ολυμπιακό, την ώρα που η αγωνία «φουντώνει» για το αυριανό ραντεβού στο Δημαρχείο του Βόλου για την συγχώνευση με τον Εθνικό. Οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν αύριο στις 3 μ.μ. τον σύλλογο της Αναγέννησης Γιαννιτσών στο ΕΑΚ, με τον Σούλη Παπαδόπουλο να δίνει εκ νέου χρόνο σε παίκτες που έχουν μείνει εκτός για διάφορους λόγους.
Βέβαια στις προτεραιότητες του 40χρονου τεχνικού και η δοκιμή μιας ενδεκάδας πρωταθλήματος, που ίσως και να αγωνιστεί με τον Πιερικό την επόμενη εβδομάδα, εφόσον η Ένωση της Β και Γ κατηγορίας βρει ή της βρουν την λύση στο οικονομικό αλλά και στα υπόλοιπα θέματα. Στα αγωνιστικό κομμάτι η τεχνική ηγεσία βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει γεμάτη την φαρέτρα της, καθώς μοναδικό πρόβλημα τραυματισμού είναι αυτό του Ακπαρίδη, που θα αργήσει να αποθεραπευθεί. Ο Βέρμπης με την σειρά του είναι πανέτοιμος και θέτει υποψηφιότητα στο αυριανό φιλικό. Σε αυτό θα συμμετέχει και ο Γεράσιμος Χαϊκάλης, που μετά από καιρό είναι ετοιμοπόλεμος. Ο 23χρονος επιθετικός, αν και υγιής, στο προηγούμενο φιλικό προφυλάχθηκε, μιας και ήταν ανέτοιμος. Αύριο όμως σίγουρα θα πάρει λεπτά στα πόδια του, αφού η συνέχεια είναι ιδιαίτερα δύσβατη και θα χρειαστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές.
Οι φίλαθλοι της ομάδας πάντως έχουν στρέψει την προσοχή τους στο αυριανό κρίσιμο ραντεβού των δυο προέδρων και του Δημάρχου Βόλου, Αλέκου Βούλγαρη, περιμένοντας θετικές εξελίξεις… Μάλιστα χθες εξέδωσαν ανακοινώσεις, με τις οποίες καλούν τον κόσμο να βρεθεί έξω από το Δημαρχείο για να «φωνάξει» για άλλη μια φορά υπέρ της συγχώνευσης.

Ανακοίνωση των Austrian Boys
Από το Austrian Boys Club Βόλου, Αθήνας και Αγριάς, λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση με αφορμή τα τεκταινόμενα στο βολιώτικο ποδόσφαιρο. «Μετά τις εξελίξεις της Τρίτης και την πρωτοβουλία του πρώτου πολίτη της πόλης, του Δήμαρχου Αλέκου Βούλγαρη, να πάρει τη θέση που του αρμόζει στο πρόβλημα που βασανίζει ολόκληρη τη πόλη, όλα δείχνουν πως η περίοδος στασιμότητας, όσον αφορά στη συνένωση των δύο Ολυμπιακών, πήρε τέλος. Με τις ενέργειες και τη στάση μας απέναντι στο πρόβλημα αποδείξαμε πως η δύναμη αυτής της ομάδας δεν είναι τα λεφτά αλλά η αγάπη αυτού του λαού για τον Ολυμπιακό.
Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας. Φυσικά καταδικάζουμε την ενέργεια ενός οπαδού μας για τον τρόπο που φέρθηκε απέναντι στο δήμαρχο, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε πως ό,τι έκανε, ήταν απλά οι συνέπειες της πίκρας που έχει τραβήξει την τελευταία δεκαετία.
Τέλος καλούμε τον κόσμο της πόλης και του Ολυμπιακού το Σάββατο να είμαστε όλοι έξω από το Δημαρχείο στις 11:30 ώρα να βοηθήσουμε – πιέσουμε με τον τρόπο μας, ώστε το τέλος αυτής της συνάντησης των 2 διοικήσεων να μας είναι ο ΕΝΑΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ.”

Ανακοίνωση του ΣΦΕΟΒ
Από το Σύνδεσμο Φιλάθλων Εθνικού Ολυμπιακού Βόλου λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Ευχαριστούμε τον κόσμο του Ολυμπιακού που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των συνδέσμων και συμμετείχε με παλμό και δύναμη στο συλλαλητήριο της Τρίτης. Συγχαίρουμε τα παιδιά των Austrian για την οργάνωση και μεθόδευση. Τα μηνύματα εστάλησαν και τα συμπεράσματα βγήκαν. Απόντες κι άφαντοι οι διοικούντες την ΠΑΕ, καθώς και στελέχη Δημοτικά, Νομαρχιακά που εκλήθησαν. Παρόντες οι αγνοί φίλαθλοι και οι διοικήσεις του ΤΑΠ και του Ερασιτεχνικού Ολυμπιακού Βόλου. Κάποιοι που από το καλοκαίρι τάχθηκαν μονομερώς και με φανατισμό υπέρ μόνο του ΑΣΚ Ολυμπιακού και δεν είδαν ούτε ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου, δεν δικαιούνται να μιλάνε παρά μόνο να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη για τις συκοφαντικές τους επιστολές. Τώρα ο κόσμος πρέπει να αφυπνιστεί και να συσπειρωθεί, ώστε και η ΠΑΕ του Ολυμπιακού να σωθεί, αλλά και ο Ολυμπιακός Βόλου της Γ Εθνικής να επιτύχει την άνοδο, ώστε με μία ομάδα στη Β Εθνική να έχει νόημα και αξία η πολυπόθητη συγχώνευση. Να προσέξουμε όλοι μας να μην γίνει το δεύτερο ιστορικό λάθος. Η διοίκηση του ΣΦΕΟΒ θα είναι κοντά στις διαδικασίες, με σκοπό να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα της αγαπημένης μας ομάδας που θα προκύψει από την ένωση των δύο Ολυμπιακών».

Επιστολή Κώστα Γάτου
Με αφορμή την φραστική επίθεση που δέχθηκε ο κ. Βούλγαρης κατά την διάρκεια της πορείας της Τετάρτης, επιστολή απέστειλε στον Δήμαρχο Βόλου και ο κ. Γάτος τονίζοντας τα ακόλουθα: «Κύριε Δήμαρχε, η εξηντάχρονη θητεία μου στον Ολυμπιακό μού δίνει το δικαίωμα να πάρω το θάρρος και να σας παρακαλέσω να δεχθείτε την συγνώμη όλων των φιλάθλων για το προχθεσινό επεισόδιο μπροστά στο Δημαρχείο. Το επεισόδιο δεν ήταν τίποτε άλλο από ένα τυχαίο γεγονός από κάποιον φίλαθλο κάποιας ηλικίας, τον οποίο φορτίσαμε και εμείς και παραφέρθηκε. Δεν περιμέναμε τέτοια αντίδραση και λυπηθήκαμε και εμείς για αυτό το ατυχές περιστατικό σε μια πετυχημένη εκδήλωση για τον αγαπημένο μας Ολυμπιακό. Είμαι ψυχίατρος και καταλαβαίνω την πίκρα σας για την άδικη συμπεριφορά του φιλάθλου. Απευθυνθήκαμε σε εσάς, γιατί εσάς και τους άλλους δημοτικούς συμβούλους έχουμε για στήριγμα. Ξέρουμε πόσο αγαπάτε τον Ολυμπιακό και ξέρουμε ότι θα κάνετε τα πάντα στην προσπάθεια για έναν καλύτερο Ολυμπιακό».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου