ΤΟΠΙΚΑ

«Κοροϊδία» η δωρεάν εξέταση μηχανικών

κοροϊδία-η-δωρεάν-εξέταση-μηχανικώ-632885

«Κοροϊδία» η δωρεάν εξέταση μηχανικών

«Επιστημονική συνεργασία… εξαπάτηση» συνιστά για την Πανεπιστημονική Κίνηση Μηχανικών η συνεργασία του ΤΕΕ Μαγνησίας με τον Ιατρικό Σύλλογο για τη δωρεάν εξέταση μηχανικών με αθεώρητα βιβλιάρια.

«Μία τέτοια δωρεάν ιατρική εξέταση αποτελεί στην κυριολεξία «παρηγοριά στον άρρωστο», αφού δεν σημαίνει ουσιαστική και αναγκαία ανάλογα με την περίπτωση πρόσβαση σε νοσοκομειακή περίθαλψη, φαρμακευτική αγωγή, διαγνωστικές εξετάσεις… κ.λπ» σημειώνει η κίνηση.

«Δεν ξεγελιόμαστε! Ξεκινώντας απ’ την ανάγκη άμεσης ανάκτησης των απωλειών μας, ξεδιπλώνουμε την πάλη μας και οργανώνουμε τη λαϊκή αντεπίθεση με αφετηρία τη διεκδίκηση δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για όλους χωρίς όρους και προϋποθέσεις και ανεξάρτητα από χρέη προς τα ταμεία, δραστικές μειώσεις των ασφαλιστικών εισφορών, κατάργηση της ανταποδοτικότητας και των αντιασφαλιστικών νόμων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μαζί και του ν.3518/2006, κατάργηση του ΚΕΑΟ και του νόμου για τις κατασχέσεις. Εχουμε το δίκιο με το μέρος μας και δεν θα αφήσουμε να μας κοροϊδέψουν για μια ακόμα φορά» προσθέτει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου