ΑΛΜΥΡΟΣ

Φρίκη: Κρέμασαν αλεπουδάκι σε δέντρο στη Σούρπη

φρίκη-κρέμασαν-αλεπουδάκι-σε-δέντρο-σ-632330

Η Φιλοζωική Ομάδα Αλμυρού προσφέρει αμοιβή σε όποιον δώσει έγκυρες πληροφορίες για τον δράστη του αποτρόπαιου περιστατικού

Αλεπουδάκι βρέθηκε κρεμασμένο σε δέντρο στην περιοχή της Σούρπης. Τη φωτογραφία της φρίκης ανάρτησε στη σελίδα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Φιλοζωική Ομάδα Αλμυρού «Αγάπη και Προστασία».

Το συμβάν προκάλεσε αποτροπιασμό σε φιλόζωους της περιοχής, οι οποίοι ζητούν την ενεργοποίηση της τοπικής κοινωνίας για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του δράστη «που ήθελε να το παίξει… Θεός», ενώ προσφέρουν και αμοιβή σε όποιον δώσει έγκυρες πληροφορίες.

«Κάποιος από την περιοχή της Σούρπης, Αλμυρού, που θέλει να το παίξει Θεός, κρέμασε το αλεπουδάκι προς παραδειγματισμό άλλων πιθανόν! Αν και ξεχειλίζουμε από οργή, δεν θα αναλωθούμε σε κατάρες και ύβρεις. Επειδή λοιπόν για εμάς κάθε πλάσμα έχει δικαίωμα σε αυτόν τον πλανήτη, το Φιλοζωικό Σωματείο «Αγάπη και Προστασία» δίνει αμοιβή σε όποιον έχει έγκυρες πληροφορίες για τον φονιά που κυκλοφορεί ανάμεσά μας και καμαρώνει! Η αμοιβή προέρχεται από δωρεά. Μην ξεχνάτε η σιωπή είναι συνενοχή! Οποιος μπορεί να κάνει αυτό, τότε μπορεί να σκοτώσει και κάποιον από εμάς, κάποιον συνάνθρωπό μας, ανήμπορο, όταν νιώσει ότι θα μείνει ατιμώρητος», γράφει στην ανάρτησή του το Φιλοζωικό Σωματείο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου