ΤΟΠΙΚΑ

Ημερίδα για τα Μαθηματικά στις πανελλαδικές

ημερίδα-για-τα-μαθηματικά-στις-πανελλ-631086

Από το παράρτημα Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

Ημερίδα με θέμα «Τα Μαθηματικά της Γ΄ Λυκείου και οι πανελλαδικές εξετάσεις» διοργανώνει η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία παράρτημα Ν. Μαγνησίας στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών και επιμορφωτικών της δράσεων.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε συνδιοργάνωση με την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ν. Μαγνησίας και τον συντονιστή Εκπαίδευσης Εκπαιδευτικού Εργου Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Παναγιώτου Κωνσταντίνο.

Απευθύνεται σε μαθητές της Γ΄ Λυκείου, καθώς και σε καθηγητές μαθηματικούς της Δημόσιας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου από 10.45 – 13.30 στο αμφιθέατρο του σχολικού συγκροτήματος 3ου Γυμνασίου – 3ου Λυκείου Βόλου (Κύπρου 9 – Λ. Βύρωνος) με ομιλητές τους:

– Παναγιώτου Κωνσταντίνο μαθηματικό, συντονιστή Εκπαίδευσης Εκπαιδευτικού Εργου Περιφέρειας Θεσσαλίας με θέμα «Πανελλαδικές εξετάσεις – Τελευταία επανάληψη».

– Θωμαΐδη Ιωάννη δρ. Μαθηματικών, τ. σχολικό σύμβουλο με θέμα «Πανελλαδικές εξετάσεις Μαθηματικών στην Γ΄ Λυκείου: Επιλογή των θεμάτων, βαθμολόγηση των γραπτών και επιδόσεις των μαθητών την τελευταία τριετία».

– Μαυρίδη Γεώργιο μαθηματικό, εκδότη, συγγραφέα με θέμα «Μερικές απόψεις για τη διδασκαλία των Μαθηματικών στην Γ΄ Λυκείου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου