ΤΟΠΙΚΑ

«Χτυπάει καμπανάκι»… για τον Ολυμπιακό

χτυπάει-καμπανάκι-για-τον-ολυμπια-851206

Καμπανάκι «χτυπάει « πλέον στον ΑΣΚ Ολυμπιακό, που ενώ κλείνει δυο μήνες χωρίς αγώνες πρωταθλήματος στο οποίο παραμένει χωρίς νίκη, φαίνεται ότι έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να ενισχυθεί στο διάστημα αυτό και να παρουσιασθεί πιο δυνατός και πιο έτοιμος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, που τοποθετείται για τις 12 του Γενάρη.
Ο Ολυμπιακός παρ’ ότι έκανε σχετικά νωρίς την πρώτη του μεταγραφή, αυτή του Μάγγου, δεν είχε ανάλογη συνέχεια ώστε να υπάρχει το απαραίτητο «δέσιμο» των νέων παικτών με την υπόλοιπη ομάδα στο νέο ξεκίνημα… για τη σωτηρία…
Ακόμη μεγάλη καθυστέρηση υπήρχε και στο θέμα της συνένωσης των δυο Ολυμπιακών, που μπορεί να μην είναι εφικτή τώρα, αλλά τουλάχιστον θα υπήρχε κάποιο ξεκαθάρισμα με ανταλλαγές παικτών ώστε να βοηθηθούν και οι δυο πλευρές…
Στον ΑΣΚ Ολυμπιακό μάλιστα παρ’ ότι ακούστηκαν κάποια αρκετά καλά ονόματα, όπως του Ρούσεφ, του Παστού, του Μπαχράμη και του Μπαντά, τίποτα δεν έχει προχωρήσει και αυτό που έντονα λέγεται είναι η επιστροφή του Βραζιλιάνου Μασάντο, που πέρσι βοήθησε, αλλά ταυτόχρονα δημιούργησε και προβλήματα, ενώ το να ξαναφορέσει τα ερυθρόλευκα εξαρτάται και από το να «αδειάσει» μια θέση ξένου.
Από κει κι έπειτα και αφού κάποιοι είδαν την «πόρτα εξόδου», μη υπολογιζόμενοι από το νεαρό τεχνικό Αναστάσιο (Σούλη) Παπαδόπουλο, που η παρουσία του δεν έχει αλλάξει κάτι στην πράξη και επί της ουσίας είναι κι αυτός χωρίς νίκη, υπάρχουν προσφυγές για διασφάλιση των οφειλομένων αλλά και τάσεις φυγής.
Ηδη τέσσερις παίκτες, θέλοντας να διασφαλίσουν τα χρήματά τους, αλλά και να πιέσουν για πληρωμές, κατέθεσαν προσφυγή, αφού σωστά θεωρούν ότι είναι οι μόνοι που δεν είναι υπεύθυνοι για την αναστολή των πρωταθλημάτων κι έτσι κι αλλιώς αυτοί συνεχίζουν καθημερινά τη δουλειά τους με προπονήσεις και φιλικά ετοιμότητας
από την ομάδα του ΑΣΚ Ολυμπιακού. Οι Θοδωρής Πακάλτσης, Άκης Πέτρου, Γιάννης Τσάγγαρης και Γιάννης Σαρρής προέβησαν στην λύση της προσφυγής ως μέσο πίεσης, προκειμένου να διασφαλίσουν τα χρήματά τους από οφειλές της ερυθρόλευκης ΠΑΕ προς αυτούς, αν και ο τελευταίος δεν φαίνεται να υπολογίζεται και θα του ζητηθεί λύση του συμβολαίου του… Παρελθόν είναι ήδη οι Βούλγαροι Στάνκοφ και Πεΐκοφ, ενώ έχουν ζητήσει να φύγουν ο Βασίλης Γενιτσαρίδης και ο Ευθύμης Αγγελόπουλος, θέλοντας μάλιστα να επιστρέψουν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους Καλαμάτα και Τρίκαλα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Γενιτσαρίδης έχει παίξει στα επτά από τα οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ ο Αγγελόπουλος έχει αγωνιστεί σε πέντε αγώνες πρωταθλήματος με τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Το ότι και οι δύο είναι δεξιοί μπακ καθιστά επιτακτική την ανάγκη απόκτησης παίκτη για τη θέση αυτή και σύμφωνα με πληροφορίες επικρατέστερος είναι ο Γιάννης Κανωτίδης. Πρόκειται για 29χρονο ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί σε Τύρναβο, Λάρισα, Κασσάνδρα , Καβάλα και τελευταία στην Καλαμάτα.
Βέβαια ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί και αριστερό μπακ, αν τελικά φύγει και ο Σαρρής, ενώ η απουσία των τραυματιών Φλώρου και Ακπαρίδη καθιστά και ανάγκη περισσότερων λύσεων στο κέντρο της άμυνας… αλλά και ανάγκη κατ’ αρχάς να λυθεί το πρόβλημα με τις πρόσφυγες των Πέτρου -Πακάλτση… αλλά και του Τσάγγαρη.
Ο Ολυμπιακός παραμένει χωρίς νίκη, έχει κάνει την χειρότερη πορεία στη Β΄ Εθνική και ίσως το μόνο παρήγορο είναι και πέρσι τέτοια εποχή… υπήρχε η ίδια κατάσταση… που άλλαξε και έφερε τελικά την καλύτερη πορεία και την επάνοδο της ομάδας στη Β Εθνική.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου