ΤΟΠΙΚΑ

«Κινείται»… για την ενίσχυσή της η Νίκη

κινείται-για-την-ενίσχυσή-της-η-νί-851206

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος προετοιμάζονται στο κυανόλευκο στρατόπεδο της Νίκης Βόλου. Η ομάδα της Νέας Ιωνίας για την 10η αγωνιστική της Γ Εθνικής φιλοξενείται από το Εθνικό Ολυμπιακό στο τοπικό ντέρμπι και όπως είναι φυσιολογικό θέλει την νίκη. Μέχρι την Τετάρτη όμως και την αναμέτρηση του ΕΑΚ η Νίκη θέλει να σημειώσει και άλλες επιτυχίες με μεταγραφικό περιεχόμενο. Στα κυανόλευκα έχουν ντυθεί ήδη οι Γιώργος Καντιμοίρης και Γιώργος Λάππας και στόχος της διοίκησης αλλά και του προπονητικό τιμ είναι η συνέχεια να είναι ακόμα καλύτερη και ο κυανόλευκος σύλλογος να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο σε θέσεις που πονά και χρήζουν άμεσης κάλυψης.

Δύο παίκτες υπό δοκιμή
Δεν έχουν ξεχάσει στην Νίκη Βόλου το συστατικό της επιτυχημένης πορείας ως τώρα και έτσι ενίσχυση του ρόστερ με νεαρούς και ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές για τον σύλλογο φαίνεται πως συνεχίζεται. Δύο νεαροί ποδοσφαιριστές αναμένονται να περάσουν σήμερα από το μάτι του έμπειρου τεχνικού Νίκου Ζαλίκα. Ο πρώτος λέγεται Γιώργος Γισγάκης και αγωνίζεται στην θέση
του δεξιού μπακ. Έχει περάσει από την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης, την Νίκη Πολυγύρου και τον ΟΦ Ιεράπετρας, ενώ φέτος αγωνίστηκε για 58 λεπτά με την φανέλα της Καστοριάς στη Β Εθνική. Πέρυσι με τα χρώματα της Ιεράπετρας στη Γ Εθνική είχε 16 συμμετοχές και δύο τέρματα. Ο Γισγάκης έχει γεννηθεί στις 28/10 του 1986. Από την άλλη για τον έτερο παίκτη που δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες πέρα του ότι ανήκει στην Ξάνθη.

Καμία εξέλιξη με Ηλιόπουλο-Σύψα
Ενα από τα ισχυρότερα ονόματα που παίζουν αυτή την στιγμή για ενίσχυση της ομάδας της Νέας Ιωνίας είναι αυτό του Χρήστου Ηλιόπουλου. Ο Ηλιόπουλος αποτελεί τον παίκτη που μπορεί να βοηθήσει με την εμπειρία του στο σκοράρισμα, αλλά και να δώσει τα φώτα του στους νεαρότερους επιθετικούς που διαθέτει αυτή τη στιγμή η Νίκη. Ο Ηλιόπουλος την παρούσα στιγμή δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του Ιωνικού και βρίσκεται σε συζητήσεις, ώστε να συνεχίσει την πλούσια καριέρα του στην Νέα Ιωνία. Βέβαια αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του Ηλιόπουλου, οι διοικούντες θα στραφούν σε άλλη περίπτωση επιθετικού, ο οποίος συμμετέχει επίσης στις υποχρεώσεις ομάδας της Β Εθνικής. Παράλληλα με την απόκτηση επιθετικού στην Νίκη κοιτάζουν στην απόκτηση ενός ακόμη τερματοφύλακα που θα μπορεί να καλύψει το ρόστερ, καθώς αυτή την στιγμή κάτω από τα δοκάρια μπορούν να βρεθούν μόνο οι Ανδριόπουλος και ο “φρέσκος” Καντιμοίρης.

Δύσκολη συνέχεια
Από την στιγμή που άρχισαν τα πρωταθλήματα ήταν φυσιολογικό πως η συνέχεια θα είναι δύσκολη για τις ομάδες, καθώς θα αναγκάζονταν να αγωνίζονται Τετάρτη-Κυριακή. Έτσι αφού η Νίκη Βόλου φιλοξενηθεί από το ΕΑΚ την ερχόμενη Τετάρτη 16 Ιανουαρίου στο ΕΑΚ στην συνέχεια θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΝΕ στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, δηλαδή τέσσερις μέρες μόλις μετά το τοπικό ντέρμπι απέναντι στον συμπολίτη Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα της Νίκης περιλαμβάνει ταξίδι στην Δράμα, ώστε οι κυανόλευκοι να κοντραριστούν με την Προσοτσάνη.
Όπως γίνεται αντιληπτό η ομάδα της Νίκης θα πρέπει να ενισχυθεί στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ώστε να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις της κατηγορίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου