ΤΟΠΙΚΑ

«Από τους ίδιους τους συμβαλλόμενους ακυρώθηκε η σύμβαση της Κοινωφελούς»

από-τους-ίδιους-τους-συμβαλλόμενους-629184

Η απάντηση της δημοτικής αρχής Βόλου στην πρώην αντιδήμαρχο, Νατάσσα Οικονόμου

Με τη συμφωνία των δύο συμβαλλόμενων ως μη συμφέρουσα ακυρώθηκε η υλοποίηση της σύμβασης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Βόλου. Αυτό τονίζει με ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή Βόλου, κατηγορώντας την πρώην αντιδήμαρχο Νατάσσα Οικονόμου ότι κατασυκοφαντεί το έργο της δημοτικής αρχής.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Ως η Δουλτσινέα του σύγχρονου Δον Κιχώτη, που συνεχίζει να μάχεται κατά σκιών και φαντασιώσεων, με την, ίδια ακριβώς φαιδρότητα του αυθεντικού, η κ. Νατάσσα Οικονόμου ανασύρθηκε από τα αζήτητα για να συνδράμει στο έργο κατασυκοφάντησης της Δημοτικής Αρχής και να θριαμβολογήσει και αυτή για ανύπαρκτες νίκες και επιτυχίες!

Με τη γνωστή πολιτική γελοιότητα που διατρέχει δυστυχώς ως φαίνεται το σύνολο των μελών της παράταξης Σκοτινιώτη, θριαμβολογεί ότι πέτυχε να ματαιώσει τη σύμβαση που είχε υπογράψει η ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ με το γνωστό ιδιοκτήτη ενημερωτικών διαδικτυακών μέσων, κ. Σταύρο Πλουμιστό, με την προσφυγή της στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση που οδήγησε δήθεν στην επιστροφή του εντάλματος που είχε εκδοθεί από τον Ελεγκτικό Επίτροπο!

Η αποθέωση του ψεύδους και της παραπληροφόρησης!

Από τις 3 Μαρτίου ο ίδιος ο κ. Πλουμιστός με το υπ. αριθμόν πρωτοκόλλου 1398 έγγραφό του, γνωστοποίησε ότι η υλοποίηση της σύμβασης δεν είναι συμφέρουσα για τον ίδιο και παραιτείται από αυτή, χωρίς να έχει και καμία οικονομική απαίτηση για το μέχρι τότε προσφερθέν έργο.

Το έγγραφο αυτό κοινοποιήθηκε την ίδια μέρα (Αριθμός Πρωτοκόλλου 1409) στην αποκεντρωμένη διοίκηση, ως απάντηση των στοιχείων που είχαν ζητηθεί.

Για να καταστεί λοιπόν αντιληπτό και από τον τελευταίο κακόπιστο πολίτη πόσο βρόμικη και λασπολογική είναι η συμπεριφορά των ανθρώπων αυτών απέναντι στη Δημοτική μας Αρχή, ας διερωτηθεί ο καθένας πως είναι δυνατόν να κριθεί παράνομη ή πολλώ δε μάλλον να επιστραφεί κιόλας το ένταλμα πληρωμής, μια σύμβαση που ΗΔΗ έχει ΑΚΥΡΩΘΕΙ με συμφωνία των συμβαλλομένων.

Θα ζητούσαμε λίγη σοβαρότητα και υπευθυνότητα από την κατά φαντασία «θριαμβεύτρια» αν δεν γνωρίζαμε ότι αποτελεί επίλεκτο μέλος της πολιτικο-δημοσιογραφικής διαπλοκής των Σκοτινιώτηδων και των Ξηρακιάδων με τα γνωστά Μέσα όπου διαπρέπουν μορφές όπως ο Καρεκλίδης ή ο θηλυκός Μητσοτάκης.

Ολα αυτά δεν αποτελούν παρά μια ακόμη απόδειξη πως αυτό το σύστημα ήλεγχε πλήρως την πόλη και πόσο κόστισε σε κάποιους η απώλεια αυτού του ελέγχου…».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου