ΤΟΠΙΚΑ

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας για τη φάρσα για βόμβα σε λεωφορείο

το-υπεραστικό-κτελ-μαγνησίας-για-τη-φά-629178

Ανακοίνωση σχετικά με τη φάρσα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Βόλου -Θεσσαλονίκης χθες στις 12.15 το μεσημέρι, εξέδωσε σήμερα η Διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας.

Οπως επισημαίνεται από την Διοίκηση η φάρσα εξουθένωσε ψυχολογικά τους επιβάτες, ενώ υπογραμμίζεται πως καταβάλλεται καθημερινά κάθε ανθρωπίνως δυνατή προσπάθεια με την εκπαίδευση του προσωπικού και την προμήθεια τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμού για την ασφαλή μετακίνηση των επιβατών με τα λεωφορεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ:

“Η Διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, μετά την αίσια έκβαση που είχε η υπόθεση του απειλητικού τηλεφωνήματος για τοποθέτηση βόμβας σε λεωφορείο που εκτελούσε δρομολόγιο προς Θεσσαλονίκη, ευχαριστεί θερμά την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, το Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας και τους συνεργάτες του οι οποίοι με ιδιαίτερο ζήλο εξιχνίασαν το περιστατικό που ευτυχώς αποδείχθηκε ότι ήταν μία κακόγουστη πλάκα.

Η κινητοποίηση της Ασφάλειας σε συνεργασία με τους εργαζόμενους και τη Διοίκηση της εταιρείας ήταν αμεσότατη ακινητοποιώντας το λεωφορείο και απομακρύνοντας τους επιβάτες μέχρι το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο να ερευνήσει εξονυχιστικά το λεωφορείο και τις αποσκευές των επιβατών και να διαπιστώσουν ότι επρόκειτο απλώς για μία φάρσα που εξουθένωσε ψυχολογικά επιβάτες και οδηγό για περίπου μία ώρα.

Ακολούθησε οργανωμένη έρευνα από το Τμήμα Ασφαλείας Βόλου και σύντομα βρέθηκαν οι νεαροί φαρσέρ που προκάλεσαν όλη αυτή την αναστάτωση. Τέλος, η εταιρεία μας θέλει να διαβεβαιώσει το επιβατικό της κοινό ότι καθημερινά καταβάλλουμε κάθε ανθρωπίνως δυνατή προσπάθεια με την εκπαίδευση του προσωπικού μας και τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό για την ασφαλή μετακίνηση με τα λεωφορεία μας”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου