ΤΟΠΙΚΑ

Εκλεισε ο Βούλγαρος Μίντσεφ, πολύ κοντά σε Γεμενετζή η Νίκη

εκλεισε-ο-βούλγαρος-μίντσεφ-πολύ-κοντ-851206

Για ενάμιση χρόνο συμφώνησε να φορέσει την φανέλα της Νίκης ο Βούλγαρος Συμεών Μίντσεφ. Ο 27χρονος αμυντικός χαφ που προέρχεται από την Μπερόε, έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της διοίκησης και σήμερα -το αργότερο αύριο- αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας και να ανακοινωθεί και επίσημα. Εν τω μεταξύ σε προχωρημένο στάδιο επαφών βρίσκονται οι άνθρωποι της διοίκησης με τον Κώστα Γεμενετζή. Οι κυανόλευκοι συνεχίζουν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους για το ματς της Προσοτσάνης και δηλώνουν αποφασισμένοι να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς.

Μίντσεφ, Γεμενετζής και δοκιμές
Την τέταρτη μεταγραφή του συγκροτήματος της Ν. Ιωνίας αναμένεται να αποτελέσει ο Συμεών Μίντσεφ. Ο Βούλγαρος αμυντικός χαφ, που ήδη προπονείται με την ομάδα του Νίκου Ζαλίκα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου από σήμερα θα αποτελέσει και επίσημα παίκτη της κυανόλευκης ομάδας, ενώ αντίστροφη πορεία θα ακολουθήσει ο Λάνγκερ που θα αποτελέσει παρελθόν. Εν τω μεταξύ ο Κώστας Γεμενετζής, βρίσκεται μια ανάσα από τη Νίκη. Ο 26χρονος αριστεροπόδαρος μπακ, που μετρά 29 συμμετοχές στην Γ’ και 19 στην Β’ με τα χρώματα του Πανθρακικού, φέτος ανήκει στο ρόστερ του Ιωνικού, αλλά δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία. Εκτός του Βούλγαρου Μίντσεφ, που έχει πείσει την τεχνική ηγεσία για τα προσόντα του και έχει δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά και άμεσα την ομάδα, ακόμη πέντε ποδοσφαιριστές προπονούνται με το συγκρότημα του Νίκου Ζαλίκα. Στην χθεσινή προπόνηση που έγινε υπό δυνατό αέρα στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, μετείχαν Βούλγαρος επιθετικός, ονόματι Γκεορκίεφ, ομογενής από την Αμερική που επίσης αγωνίζεται στα χαφ αγνώστων λοιπών στοιχείων και τρεις Ελληνες νεαροί ποδοσφαιριστές. Ο Νίκος Ζαλίκας θα τους δει και τις επόμενες ημέρες και θα αποφασίσει, αν η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτησή τους.

Εν αναμονή εξελίξεων
Εν αναμονή εξελίξεων βρίσκονται παίκτες και τεχνική ηγεσία, σύμφωνα με το Νίκο Ζαλίκα. Ο 45χρονος προπονητής σε χθεσινές του δηλώσεις μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται στον μεταγραφικό τομέα για την κάλυψη των όποιων κενών, αλλά και για τις εξελίξεις που περιμένει μέσα στις επόμενες ημέρες και σε άλλα μέτωπα, αποφεύγοντας όμως να γίνει περισσότερο σαφής. Συγκεκριμένα ο Κατερινιώτης τεχνικός της Νίκης δήλωσε: «Εχουν ήδη έρθει τρεις καλοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα και η συνέχεια για την επάνδρωση της συνεχίζεται. Ο Καντιμοίρης θα αποτελέσει ένα ανταγωνιστικό δίδυμο τερματοφυλάκων με τον Ανδριόπουλο, ενώ αποκτήθηκε και ο Λάππας δανεικός από τα Γιάννενα, αλλά και ο Γισγάκης με ελεύθερη μεταγραφή. Τα παιδιά αυτά αναμένεται να βοηθήσουν πολύ στην προσπάθεια της ομάδας για μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα. Από κει και πέρα όμως υπάρχουν κι άλλα κενά και γίνονται προσπάθειες για να καλυφθούν», δήλωσε ο Ζαλίκας και συνέχισε: «Δεν είμαι αυτός που θα κρίνω τις αποφάσεις των φιλάθλων. Το σίγουρο είναι ότι μια ομάδα δεν χτίζεται μόνο από την διοίκηση και τους προπονητές αλλά χρειάζεται και τον κόσμο της. Πιστεύω ότι οι οπαδοί της Νίκης θα επιστρέψουν στο γήπεδο και θα στηρίξουν αυτά τα παιδιά. Η προσπάθεια συνεχίζεται σε όλα τα μέτωπα. Σύντομα, περιμένουμε εξελίξεις και νεότερα σε κάποια πράγματα που είναι να υλοποιηθούν και βρίσκονται σε εξέλιξη. Ισως τελικά γίνουν, έστω και καθυστερημένα, όσα πρέπει να γίνουν. Περιμένουμε εξελίξεις και όχι μόνο από το μεταγραφικό μέτωπο».

«Τρίποντο» με Προσοτσάνη
Την επιστροφή στον δρόμο των νικών μέσω διπλού στην Προσοτσάνη θα επιδιώξουν οι κυανόλευκοι. Χθες επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τρίτης και μπήκαν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το ματς της 12ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ ανεβάζει ρυθμούς καθημερινά ο Κουκουλής που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που υποβλήθηκε σε εγχείριση χιαστών θα είναι απολύτως έτοιμος σε δύο περίπου μήνες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου