ΤΟΠΙΚΑ

Χίλιες μάσκες για τους φοιτητές του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Π.Θ.

χίλιες-μάσκες-για-τους-φοιτητές-του-τμ-62856

Προσέφερε στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών

Στη δωρεά χιλίων χειρουργικών μασκών στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας προσέφερε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών για τους φοιτητές.

Από χθες και με βάση την απόφαση της Συγκλήτου επί πτυχίω φοιτητές του Τμήματος Ιατρικής και των Προγραμμάτων Σπουδών Φυσικοθεραπείας και Νοσηλευτικής, αλλά και του Τμήματος Κτηνιατρικής καλούνται να παρακολουθήσουν τις κλινικές ασκήσεις τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται.

Σε ανακοίνωσή του ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθηγητής Ζήσης Μαμούρης και η συνέλευση του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας «εκφράζουν τις θερμές της ευχαριστίες στον Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών για την ευγενική χορηγία-δωρεά χιλίων χειρουργικών μασκών στο πλαίσιο της διευκόλυνσης της εκπαιδευτικής διαδικασίας και ιδιαίτερα της κλινικής άσκησης των φοιτητών φυσικοθεραπείας, η οποία είναι κρίσιμη για την εγκυρότητα των πτυχίων και την κλινική επάρκεια των νέων φυσικοθεραπευτών».

Η δωρεά, παραδόθηκε στον πρόεδρο του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθηγητή Νικόλαο Στριμπάκο ενωπίω της συνέλευσης του τμήματος, από τον α’ αντιπρόεδρο του Π.Σ.Φ. και πρόεδρο του περιφερειακού τμήματος Φθιώτιδας, Φωκίδας, Βοιωτίας και Ευρυτανίας Ρουμελιώτη Σπυρίδωνα και τον γραμματέα Κωστάκο Παναγιώτη.

«Η προσφορά αυτή είναι πολύ σημαντική για το Τμήμα Φυσικοθεραπείας, λόγω της δυσκολίας να εξευρεθούν άμεσα οι απαιτούμενες ποσότητες ατομικού προστατευτικού υγειονομικού υλικού που θα χρησιμοποιήσουν οι φοιτητές την παρούσα περίοδο και αποδεικνύει έμπρακτα, για μία ακόμη φορά, το ενδιαφέρον και τη συμπαράστασή του Π.Σ.Φ. προς το Τμήμα Φυσικοθεραπείας», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου