ΤΟΠΙΚΑ

Οι Πολωνοί ψηφίζουν διακοπές στη Θεσσαλία

οι-πολωνοί-ψηφίζουν-διακοπές-στη-θεσσ-628432

To πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Θεσσαλίας ολοκληρώθηκε με την έκθεση Grecka Panorama στην Πολωνία, που διοργανώθηκε από την 1 έως τις 4 Δεκεμβρίου στη Βαρσοβία. Η έκθεση που αφορά αποκλειστικά την Ελλάδα, είχε ως αποτέλεσμα Πολωνοί και Έλληνες παράγοντες, να μιλούν για μία από τις πλέον δυναμικές και ολοκληρωμένες παρουσίες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα για τη χώρα μας στην πολωνική πρωτεύουσα.

Περιφέρειες, Δήμοι, tour operators, ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις, συνολικά 120 εκθέτες, από όλη την Ελλάδα, έδωσαν δυναμικό παρών και έδειξαν το καλύτερο πρόσωπο της τουριστικής Ελλάδας στο πολωνικό κοινό. Πάνω από 7.000 επισκέπτες κατέκλυσαν τους χώρους της έκθεσης, ενημερώθηκαν για προορισμούς και υπηρεσίες, έκλεισαν πακέτα διακοπών, διασκέδασαν και παράλληλα είχαν την ευκαιρία να γευθούν, αλλά και να αγοράσουν ελληνικά προϊόντα. Είναι χαρακτηριστικό πως κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκε σημαντικός όγκος κρατήσεων και πωλήσεων προϊόντων, ενώ ελληνικοί τουριστικοί όμιλοι ανέφεραν ότι έκλεισαν σημαντικές νέες συμφωνίες για την επόμενη τουριστική περίοδο.

Εξάλλου οι κατ’ ιδίαν συναντήσεις 25 Ελλήνων παραγωγών με πάνω από 30 Πολωνούς buyers έδωσαν μία μοναδική ευκαιρία παρουσίασης τοπικών προϊόντων, προκειμένου να κλειστούν συμφωνίες για την εξαγωγή και διάθεσή τους στην Πολωνία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου