ΤΟΠΙΚΑ

Εκδήλωση της ΝΟΔΕ Μαγνησίας με ομιλήτρια την Αννα Καραμανλή

εκδήλωση-της-νοδε-μαγνησίας-με-ομιλήτ-628337

Eκδήλωση της γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 18:30 στο VOLOS PALACE, με ομιλήτρια την Βουλευτή Β’ Αθηνών της Ν.Δ. κ. Αννα Καραμανλή, Αναπληρώτρια Τομεάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Στην εκδήλωση, όπως ανακοίνωσε η ΝΟΔΕ Μαγνησίας μετά από τη συνεδρίασή της, χαιρετισμό θα απευθύνουν η Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων κα. Μαρία Συρεγγέλα, ο κ. Χρήστος Μπουκώρος Βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ., Αναπληρωτής Τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών και ο κ. Γιώργος Καλτσογιάννης Μέλος της Κ.Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας.

Το θέμα της εκδήλωσης θα είναι «Γυναίκες σε θέσεις ευθύνης». Παρέμβαση στην εκδήλωση θα κάνουν η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κα. Δωροθέα Κολυνδρίνη, η Πρόεδρος Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών Ελλάδας, Γ.Γ. του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κων/νου Καραμανλή κ. Ζέττα Μακρή, η Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Νάνσυ Καπούλα, η Διεθνολόγος, Μέλος της Γραμματείας Εξωτερικής Πολιτικής και Αμυνας, τομέα Ευρωπαϊκής Πολιτικής της Ν.Δ. Ελενα Αντωνοπούλου και η Πρόεδρος Γυναικείου Αγροτουριστικού Συνεταιρισμού Πορταριάς κ. Αναστασία Αναστασίου. Χαιρετισμό θα απευθύνει, επίσης, και η υπεύθυνη της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας κ.Ολγα Τσιαμήτα.

Πολιτικό σχόλιο για τις εξαγγελίες Τσίπρα

Σχολιάζοντας εξάλλου την πολιτική επικαιρότητα η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας, στη συνεδρίασή της, χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα ως «πρωθυπουργό σε πανικό και αποδρομή, όπου εν μέσω της συζήτησης του προϋπολογισμού εμφανίζεται πλέον ως απερχόμενος και πανικόβλητος πρωθυπουργός που προσπαθεί με σπασμωδικές κινήσεις να συμμαζέψει τα συντρίμμια της πολιτικής του. Μόνο που τώρα πια δεν τον πιστεύει κανείς. Δίνει παροχές, αφού πρώτα έχει συμφωνήσει μέτρα 9 δισ. ως το 2018. Δηλαδή τα δίνει στον κόσμο για να τα ξαναπάρει από την πίσω πόρτα» όπως τονίζεται.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου