ΤΟΠΙΚΑ

Κινούμενη άμμος το πολιτικό σκηνικό

κινούμενη-άμμος-το-πολιτικό-σκηνικό-851206

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε χθες ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος, εκτιμώντας πως πρέπει να βελτιωθεί «το επίπεδο του πολιτικού μας πολιτισμού».
Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την τελετή θεμελίωσης του Κέντρου Υγείας στα Καμένα Βούρλα, ο κ. Αβραμόπουλος θέλησε να κρατήσει αποστάσεις από τα όσα καταγράφονται στην επικαιρότητα και ευχήθηκε «να είναι σταθεροί οι άνθρωποι με τις ιδέες τους, με τις απόψεις τους και να πορεύονται με σταθερότητα στη ζωή τους».
Επισήμανε, πάντως, πως «τη Δημοκρατία μας (πρέπει) να βελτιώσουμε, να είναι πιο παραγωγική και να ανεβάσουμε το επίπεδο του πολιτικού μας πολιτισμού. Αυτό είναι το ζητούμενο όλων και η απαίτηση των Ελλήνων πολιτών».
Αναφορά στα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα έκανε για πρώτη φορά ο υπουργός Αμυνας. Μιλώντας σε εκδήλωση, ο Ευ. Μεϊμαράκης υπογράμμισε ότι η ΝΔ στέλνει τις υποθέσεις στη Δικαιοσύνη, καθότι τίποτε δεν τρομάζει και δεν φοβίζει την κυβέρνηση.
O ίδιος σημείωσε ότι είναι βαθιά ριζωμένη στη συνείδηση του πολίτη η ανάγκη για ισχυρές κυβερνήσεις, απορρίπτοντας τα σενάρια κυβερνήσεων συνεργασίας.
Η κυβέρνηση κάνει τη δουλειά της και φέρνει στην επιφάνεια όλες τις υποθέσεις, τόνισε από την πλευρά του ο υπουργός Εσωτερικών Πρ. Παυλόπουλος.
Αιφνιδιαστική επίσκεψη
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, ο υπουργός Υγείας πραγματοποίησε αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Νοσοκομείο Λαμίας, συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο της ΔΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Κόκκινο.
Ο κ. Αβραμόπουλος επισκέφθηκε τα εξωτερικά ιατρεία αλλά και τους υπόλοιπους χώρους του νοσοκομείου, ενώ συζήτησε και με τους πολίτες που εκείνη την ώρα βρίσκονταν εκεί.
Σε δηλώσεις του, λίγο αργότερα, χαρακτήρισε το νοσοκομείο της Λαμίας σαν ένα από τα νοσηλευτικά ιδρύματα πρώτης γραμμής λόγω του πετάλου του Μαλιακού και όπως υπογράμμισε παρόμοιες αιφνιδιαστικές επισκέψεις έχει κάνει και στο παρελθόν αλλά θα συνεχίσει να κάνει και στο μέλλον.
Ο υπουργός Υγείας είχε επίσης ολιγόλεπτη συζήτηση και με τους εφημερεύοντες γιατρούς και τον διοικητή του Νοσοκομείου Λαμίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου